36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 11i tokok

A Xiaomi Mi 11, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 11i – telefon tokok a legújabb Xiaomi telefonokra

Ahhoz, hogy az új okostelefon hosszú ideig sérülésmentesen is nézzen ki, nem elég óvatosnak lenni, hiszen a baj bármelyik pillanatban megtörténhet, az okostelefon pedig könnyen megkarcolódhat, megsérülhet. Az okostelefont tanácsos már a megvásárlása pillanatától kezdve magas minőségű védőtokkal óvni, mely megakadályozza az apróbb karcolódások és az horzsolás fellépését. Online áruházunkban olyan tokok érhetők el, melyek magas minőségű anyagokból, például bőrutánzatból és termoplasztikus poliuretán szilikonból lettek gyártva, így nagyszerűen illenek a telefonra, nem csúszkálnak és nem esnek le. A tokon kialakított nyílások megkönnyítik a mobil eszköz zavartalan használatát. A védőtokkal ellátott Xiaomi telefon esetében nem kell azon aggódnia vevőnek, hogy megkarcolják-e az okostelefon hátlapját a táskába dobott kulcsok vagy más hegyes tárgyak! A trendi telefon tokoknak még egy fontos előnyük van – esztétikus, szép kialakításuknak köszönhetően igazán elegáns divatkellékek is, melyek segítségével a telefon nem csak védhető, hanem stílusra is szabható.

Minőséges és hatékony Xiaomi tokok

A trendi telefonok már-már apró számítógépeknek számítanak, hiszen rengeteg olyan funkcióval rendelkeznek, melyek jelentősen megkönnyítik a vevő életét. Mivel telefonunk a nap minden órájában kísér minket és a kezünkben vagy a zsebünkben van, nagyobb az esélye annak, hogy előbb vagy utóbb megsérül, megkarcolódik és meghibásodik, ezért kiemelten fontos, hogy magas minőségű védőkiegészítőkkel legyen ellátva. Az etuo.hu árukínálatában elérhető magas minőségű tokok hibátlanul védenek az apróbb fizikai sérülésekkel szemben és rendkívül elegáns, szép és igényes kialakításúak is, ennek köszönhetően pedig trendi tartozékok. Azok a vásárlóink, akik szeretnék maximális védelemmel ellátni új Xiaomi telefonjukat, a tokot egy magas minőségű képernyővédő fóliával vagy edzett üveggel is kiegészíthetik, legyen szó szilikon tokról vagy csukható műbőr kiegészítőről.

Tartós kidolgozású, magas minőségű Xiaomi Mi 11i telefontokok

Az etuo.hu internetes áruházban olyan termékek is elérhetők, melyek kifejezetten a Xiaomi Mi 11i okostelefon típusra lettek tervezve és gyártva. A telefontokok precízen illenek a Xiaomi Mi 11i telefontípus kialakításához, nyílásaiknak köszönhetően pedig nem fedik le a telefon fontos elemeit. Minőséges kidolgozásuknak köszönhetően a tokok védenek a karcokkal, kopással szemben, egyes típusok pedig képesek minimalizálni az esés során keletkező komolyabb károk és meghibásodások esélyét is. Az etuo.hu-nál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a legtrendibb, nemrég megjelent okostelefon típusokra is tökéletes telefon tokokat tudjunk kínálni vásárlóinknak. Ahhoz, hogy egy okostelefon hosszú ideig meg tudja őrizni eredeti, sérülésmentes állapotát, nagyon fontos, hogy a használata legelső pillanatától kezdve egy rá precízen illő védőtokkal legyen ellátva. A Xiaomi Mi 11i okostelefonra illeszkedő telefon tokokat így akár azok a kliensek is megrendelhetik, akik még csak most készülnek megvásárolni új telefonjukat. A webáruházunk kínálatában elérhető telefon tokok hibátlan passzolást biztosítanak, méretben, alakban és a kivágások tekintetében is, emellett pedig rendkívül igényes kialakításúak és szépek is. A gyártás során használt anyagok magasfokú minőségének köszönhetően a tokok hosszantartó, hatékony védelmet tudnak biztosítani a klasszikus használat során keletkező apróbb fizikai sérülésekkel szemben.

Xiaomi Mi 11i – specifikáció

A Xiaomi Mi 11i a gyártó egyik népszerű telefontípusa. A telefon dimenziói 163,7 x 76,4 x 7,8 milliméter, és mindössze 196 gramm nehéz. A telefon ezüst, fehér és fekete színárnyalatban is megvásárolható, egy színes tokkal azonban jelentősen feldobható a kinézete. A Xiaomi telefon Android 11, MIUI 12 OR-t futtat. Az okostelefonba a gyártó octa-core Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipsetet épített be. A Xiaomi Mi 11i több verzióban is elérhető: 128 GB belső memória és 8 GB RAM, vagy 256 GB belső memória és 8 GB RAM. A belső memória bővítésére viszont sajnos nincs lehetőség, ugyanis a telefon nem rendelkezik memóriakártya-nyílással. A telefonban nagyszerű, nem kivehető Li-Po akkumulátor van, melynek kapacitása 4520 mAh. A telefon Super AMOLED kijelzőjének átlós mérete 6,67 hüvelyk, képrezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefon fő tripla kamerája 108 MP / 8 MP / 5 MP-es, míg a HDR szelfikamera rezolúciója 20 MP.