36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 11 Ultra tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 11 Ultra – okostelefon tokok széles árukínálata

Az etuo.hu GSM kiegészítő tartozékokat kínáló webáruház nem titkolt célja, hogy a lehető legtöbb telefon és tablet modellre tudjon megfelelő tokokat és kiegészítő tartozékokat kínálni látogatói számára. Korábban a nehéz volt a mobil készülékre megfelelő mobil tokot találni – az első okostelefonok megjelenésekor, valamint a klasszikus mobiltelefonok korszakában a ritkább telefonok esetében igencsak nehéz volt megfelelő tokot találni, a választék pedig rendkívül kicsi volt. Manapság azonban, a webáruházak megjelenésének köszönhetően már a legtöbb modellre választhatunk a védőkiegészítő tartozékok közül, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, fekete tokokkal. A divatos tokok összhangba hozhatók a tulajdonosuk ruhatárával, stílusával is, de akár a kedvenc sorozata vagy hobbija szerint is választhat magának telefon tokot a tematikus gyűjteményeinknek köszönhetően a vevő.

Különböző stílusú, csúcsminőségű okostelefon tokok a Xiaomi telefonokra is

Az etuo.hu online shop széleskörű árukínálatában olyan magas minőségű telefon tokok érhetők el, melyek hiánytalanul illenek a Xiaomi Mi 11 Ultra telefonra, nem csak a méretüket és kialakításukat illetően, hanem a kivágásaik tekintetében is. Az okostelefon tokok elsődleges funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a telefon számára a horzsolásokkal, karcolódásokkal és a hétköznapi használat során jelentkező fizikai sérülésekkel szemben, adott esetekben azonban a tok akár a komolyabb fizikai károkat is képes meggátolni. Az árukínálatunkban számos csúcsminőségű és erős alapanyagokból legyártott okostelefon-tokkal készültünk vevőink számára a Xiaomi Mi 11 Ultra telefonra. A tokok fontos előnye, hogy megóvják a telefont az apróbb sérülésekkel, károsodásokkal szemben, így a Mi 11 Ultra sokáig hibátlan kinézetű marad, és az értéke sem csökken jelentős mértékben. A széles árukínálatnak köszönhetően bárki találhat a tetszésének megfelelő telefon tokot. Az egyszínű tokok felfrissítik a telefon kinézetét, pazar hatást keltenek és erős védelmet képesek biztosítani. A trendi grafikák a tokokon egyedi külsőt kölcsönöznek a készüléknek.

A legdivatosabb okostelefon-tokok az új Xiaomi Mi telefonokra

A Xiaomi Mi 11 Ultra egy a Xiaomi pazar és modern kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott telefonjai közül, azonban ez a mobil készülék sem képes teljes ellenállást mutatni a horzsolásokkal és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró szépséghibák, sérülések pedig sokat rontanak a telefon kinézetén és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért fontos ez hangsúlyozni? Mert a legtöbb felhasználó az új telefon megvásárlását követően eladásra kínálja régi mobil készülékét, a karcmentes, megőrzött eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet továbbadni, mint a használat számos csúnya jelét mutató, kopott és összekarcolt telefonokat. Éppen ezért annyira fontos, hogy a vevő már a telefon megvásárlása utáni napokban kiválassza és megrendelje a megfelelő mobil tokot – sőt, ha már biztos abban, melyik telefont választja majd, akár még a telefon kézhez kapása előtt is megrendelhetjük a telefon tokot az etuo.hu webshopból! Amennyiben a gyártói csomagolásban van is tok a készülékhez, az legtöbbször egy alacsonyabb minőségű, gyenge „elsősegély” tartozék, mely arra szolgál, hogy megvédje a telefont használata első napjaiban, amíg a tulajdonos nem szerez be egy erősebb mobil tokot.

Xiaomi Mi 11 Ultra – specifikáció

A Xiaomi Mi 11 Ultra egy modern telefon, melynek 2021-es áprilisi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, korszerű kidolgozású telefon dimenziói 164,3 x 74,6 x 8,4 milliméter, tömege pedig mindössze 234 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) SIM-nyílással érhető el. Az eszköz a telefon 2021-es áprilisi piacra kerülésének pillanatában legkorszerűbbnek számító Android 11, MIUI 12.5 operációs rendszert futtatja. A mobil készülék 8 GB vagy 12 GB RAM-mal rendelkezik és 256 GB / 512 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, verziótól függően, microSD kártyanyílás azonban nem található rajta. A telefonban nyolcmagos Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipset van. Az 5000 mAh kapacitású Li-Po elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az AMOLED képernyő képrezolúciója 1440 x 3200 pixel, átlós mérete pedig 6,81 inch.