36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 11 tokok

A Xiaomi Mi 11i, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 11 – letisztult, csúcsminőségű okostelefon tokok

A Xiaomi Mi 11 egy nagyszerű, magas minőségű okostelefon, melynek tulajdonosai szeretnék hosszú ideig megőrizni mutatós, letisztult kialakítását. Éppen ezért, az etuo.hu online shopban olyan kimagasló minőségű kiegészítőkkel, elsősorban telefon tokokkal készültünk, melyek megfelelő védelmet és precíz illeszkedést biztosítanak. Modern kialakításuknak köszönhetően a telefon tokok szofisztikált kiegészítői lesznek ennek a kitűnő okostelefon-típusnak. Az okostelefon tokok a külső károsodások mellett a porral, szennyeződésekkel szemben is védelmet nyújtanak a Xiaomi okostelefon számára. A gondosan kialakított nyílás a tok hátsó oldalán lehetővé teszi a modern kialakítású kamerablokk zavartalan alkalmazását.

Gyönyörű, csúcsminőségű okostelefon tokok a Xiaomi Mi 11 típusra

Az etuo.hu online shopban az olyan, nemrég megjelent, kiemelkedő specifikációkkal rendelkező okostelefonokra is gondoltunk, mint a Xiaomi Mi 11. A felhozatalunkban megtalálható telefon tokok rugalmas, masszív és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, mely nem változtatja a formáját és nem színeződik el. Vevőink körében népszerűek a visszafogott, átlátszó telefon tokok, melyek szinte észrevehetetlenek a telefonon, így nem módosítják jelentősen a kinézetét. A klasszikus szilikonos védőburkolatok mellett népszerűek a fedéllel rendelkező, csukható telefontokjaink is, melyek kiváló minőségű bőrutánzatból készülnek és szilikon belsővel rendelkeznek.

Xiaomi Mi 11 – specifikáció

A Xiaomi Mi 11 egy kitűnő, gyönyörű kialakítású smartphone, mely 2021 januárjában került forgalomba. Az okostelefon dimenziója 164,3 x 74,6 x 8,1/8,6 milliméter, tömege pedig a megszokottnál kicsit több, 196 / 194 gramm. A két különböző vastagság és tömeg azért van feltűntetve, mert a telefon üveg hátlappal vagy öko-bőr hátlappal is megvásárolható. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban érhető el. A kitűnő Xiaomi telefon Android 11; MIUI 12.5 OR-rel működik. A Xiaomi az okostelefonba octacore Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 (5 nm) chipsetet szerelt. A kitűnő telefon több verzióban is elérhető: 128 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM, 256 GB 8 GB RAM vagy 256 GB 12 GB RAM.