CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi Mi 10T Pro 5G - Tok, hátlapok

Tokok a Xiaomi Mi 10T Pro 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 10T 5G, Xiaomi Mi 10T Lite 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1089
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Mi 10T Pro 5G – divatos tokok a legújabb telefonmodellekre is

Ahhoz, hogy az elegáns kialakítású, korszerű Xiaomi Mi 10T Pro 5G okostelefon sokáig szép és újszerű kinézetű maradjon, nem elég, ha „csak” óvatosan bánunk vele, hiszen elég egy pillanatnyi figyelmetlenség és a telefon megsérülhet vagy kieshet a kézből. Éppen ezért annyira fontos, hogy új smartphone-unkhoz a lehető legrövidebb időn belül megvásároljunk egy kiváló minőségű védőtokot, mely amellett, hogy óvja a telefont a különböző fizikai sérülésekkel, karcolásokkal, kopással szemben, kifejezetten dekoratív és modern kiegészítő is. A telefon tokok használata lehetővé teszi, hogy kényelmesen tudjuk használni smartphone-unkat a mindennapok során. A korszerű tokok megbízható védelemmel látják el az okostelefont, emellett azonban remek kiegészítők is.

Tartós, elsőrendű Xiaomi Mi 10T Pro 5G okostelefon tokok

Az etuo.hu webshop széleskörű választékában rengeteg olyan tokra akadhat a vásárló, melyek megbízható védelmet nyújtanak a 2020 őszén megjelent Xiaomi Mi 10T Pro 5G okostelefon számára. A tokok hibátlanul illeszkednek a telefon hoz, így nem zavarják a portok, vezénylőgombok használatát. Az elismert cégek által gyártott tartozékok kiemelkedő minőségű alapanyagokból készülnek. Egy elsőrendű tok óvja az okostelefont a kopással, karcolásokkal szemben, és az esés során keletkező komolyabb károk veszélyét is jelentősen lecsökkenti. A teljeskörű védelem érdekében javasolt a tok mellé egy, a Xiaomi Mi 10T Pro okostelefonra szabott képernyővédő fóliát vagy védőüveget is rendelni a választékunkból.

Xiaomi Mi 10T Pro – specifikáció

A Xiaomi Mi 10T Pro 5G egy kiváló, korszerű smartphone, mely 2020 októberére lett bejelentve és amelyet elegáns külalak jellemez. A okostelefon mérete 165,1 x 76,4 x 9,3 milliméter, tömege pedig mindössze 218 gramm. A Xiaomi okostelefon Android 10, MIUI 12 operációs rendszerrel van ellátva. A telefonba nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipset lett beépítve. Az okostelefonban 128 GB / 256 GB belső tárhely található a verziótól függően, valamint nem kevesebb, mint 8 GB RAM memória. A készülék nem rendelkezik memóriakártya nyílással és 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással sem.