Telefontok Xiaomi Mi 10T Lite 5G - Tok, hátlapok

Tokok a Xiaomi Mi 10T Lite 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 10T 5G, Xiaomi Mi 10T Pro 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz márkája 1
×
Készülék modell 1029
×
Mintázat 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Mi 10T Lite 5G – csúcsminőségű mobil tokok nagy felhozatala

A Xiaomi Mi 10T Lite 5G modellre gyártott tokok két verzióban is elérhetők – a klasszikus szilikon tokok mellett oldalra nyíló tokokat is kínálunk. A szilikon tokok termoplasztikus poliuretánból készülnek, melynek fő előnye, hogy erős és nem deformálódik. A szilikon tokok csúcsminőségű nyomtatott mintákkal (vektorgrafikákkal vagy fotókkal) vannak kiegészítve, melyek nem kopnak le a tokról a mindennapos alkalmazás során sem. Az oldalra nyíló tokok bőrutánzatból készülnek és a telefon képernyője számára is védelmet nyújtanak. Kínálatunk rengeteg tokot tartalmaz, melyek között minden vásárló találhat olyat, mely megfelel az elvárásainak. A hatékony és stabil védelmet biztosító szilikon tartozékokat és a csukható tokokat is gyönyörű vektorgrafikák és illusztrációk díszítik, melyek rengeteg különböző témát ölelnek fel.

Gyönyörű grafikák, stabil védelem - Xiaomi Mi 10T Lite 5G okostelefon tokok

Elég egy másodpercnyi meggondolatlanság és kedvenc okostelefonunk leeshet, megsérülhet, karcolás érheti vagy bepiszkolódhat. Szerencsére van megoldás – a remek minőségű, korszerű okostelefon tokok megóvjak a telefont a fizikai károktól. Okostelefon tokjaink segítségével a Xiaomi Mi 10T Lite 5G telefon újszerű kinézete és hibátlan funkciói sokáig megőrizhetők. A csúcsminőségű okostelefon tokok rengeteg korszerű színben, stílusban és mintával kaphatók, és hibátlanul illeszkednek a Xiaomi modellre.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G – specifikáció

A Xiaomi Mi 10T Lite 5G egy remek és korszerű smartphone, mely 2020 októberében került az üzletek polcaira. Az okostelefon dimenziói 165,4 x 76,8 x 9 mm, tömege pedig 214,5 gramm. A telefon Dual SIM verzióban érhető el (Nano SIM és dual stand-by). A képernyő IPS LCD, 120 Hz, HDR 10 kapacitív érintőkijelző, melynek átlója 6,67 inch. A kijelző rezolúciója 1080 x 2400 pixel. A telefon további előnye a remek, nyolcmagos Qualcomm SM7225 Snapdragon 750 5G (8 nm) chipset, mely biztosítja a telefon zavartalan működését. A telefon Android 10, MIUI 12 operációs rendszerrel működik. A készülék quad rendszerű fő kamerával és 16 MP-es HDR szelfikamerával rendelkezik.