36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 10T 5G tokok

Tokok a Xiaomi Mi 10T 5G


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 10T Lite 5G, Xiaomi Mi 10T Pro 5G, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 10T 5G – elsőrendű tokok, megbízható védelem

Az etuo.hu webshopban számos gyártó telefonjaira biztosítunk megfelelő védőtokokat – fontosnak tartjuk, hogy a kínai gyártók Európában is egyre népszerűbb telefonjaira is megfelelő tartozékokat kínáljunk, hiszen ezek az okostelefonok esetében is nagyon fontos szerepet játszik a sérülések megelőzése. Ahhoz, hogy a telefon sokáig működőképes és szép kinézetű maradjon, nagyon fontos, hogy megfelelő védőtokba legyen burkolva. A Xiaomi Mi 10T 5G telefon tokok hibátlanul illeszkednek az okostelefonra, így nem zavarják a használatot azzal, hogy ide-oda csúszkálnak a telefonon vagy lefedik a fontos elemeket. A csúcsminőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok megbízható védelmet nyújtanak a mindennapi használat során fellépő karcolásokkal, kopással és más fizikai sérülésekkel szemben is.

Gyönyörű kialakítású tokok - Xiaomi Mi 10T 5G

Az okostelefonok napjaink elengedhetetlen technológiai kellékei, melyek segítségével ügyeket tudunk intézni, telefonálhatunk, üzeneteket küldhetünk, e-maileket olvashatunk és kezelhetjük a közösségi profiljainkat. Rengetegen tartják maguknál a smartphone-jukat folyamatosan, kommunikálnak a segítségével, zenét hallgatnak, fotóznak vele. Azzal azonban, hogy folyamatosan magunknál tartjuk az okostelefont, a sérülések kockázatát is jelentősen növeljük, ezért javasolt időben gondoskodni a készülék megfelelő védelméről. A tokok óvjak az okostelefont az asztallappal való érintkezés során, és rengeteg más, veszélyes helyzetben.

Xiaomi Mi 10T – specifikáció

A Xiaomi Mi 10T 5G smartphone-modell 2020 októberére lett bejelentve. A telefon elegáns, korszerű kialakítású. Mérete 165,1 x 76,4 x 9,3 milliméter. Az okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban érhető el. A ház és a képernyő aránya megközelítőleg 85,2 százalék. Az okostelefon a RAMot illetően két változatban is megvásárolható: 6 GB vagy 8 GB RAM. A belső memória mindkét modell esetében 128 GB, a telefonon viszont nem található memóriakártya nyílás, ezt fontos szem előtt tartani. Az okostelefon kiváló kamerákkal van felszerelve, 3,5 milliméteres jack csatlakozóval nem rendelkezik, oldalsó ujjlenyomat szenzorral viszont el van látva, így a biztonság, a nagyszerű szórakozás és a kényelmes használat is garantált az új Xiaomi Mi modell esetében.