36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 10 Ultra tokok

Tokok a Xiaomi Mi 10 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi 10 Youth Edition, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 10 Ultra – elsőrendű mobiltelefon tokok nagy felhozatala

A mai, modern okostelefonok érzékenyek a sérülésekkel szemben, szerencsére azonban van megoldás – a nagyszerű minőségű, korszerű telefon tokok megóvjak a mobil eszközt a mechanikai károktól. Az árukínálatunkban található telefon tokok segítségével a Xiaomi Mi 10 Ultra mobil eszköz funkcionalitása és mutatós kidolgozása sokáig megőrizhető. A tokok tökéletesen illeszkednek a modellre, a kialakított kivágások és a méret tekintetében is. A tokok több stílusban és különböző nyomtatott mintákkal, fotókkal érhetők el, így minden látogató találhat olyan terméket, mely elnyeri majd a tetszését.

Megbízható védelem - Xiaomi Mi 10 Ultra telefon tokok

A Xiaomi Mi 10 Ultra modellre készült tokok két verzióban is elérhetők – a klasszikus szilikon tokok mellett oldalra nyíló tokokat is kínálunk. A szilikon tokok termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, melynek fő előnye, hogy időtálló és nem deformálódik. Az oldalra nyíló tokok bőrutánzatból készülnek és a mobil eszköz képernyője számára is védelmet nyújtanak. A hatékony és megbízható védelmet biztosító szilikon kiegészítőket és a csukható tokokat is gyönyörű vektorgrafikák és illusztrációk díszítik, melyek rengeteg különböző, korszerű témát ölelnek fel és számos divatos mintával ellátva kaphatók. A tokokat egyszerű megtísztítani, hiszen csak át kell őket törölni egy kendővel és már tiszták is. A makacsabb szennyeződések langyos vízzel távolíthatók el.

Xiaomi Mi 10 Ultra – specifikáció

A Xiaomi Mi 10 Ultra egy nagyszerű és korszerű okostelefon, mely 2020 augusztusában került az üzletek polcaira. Az okostelefon mérete 162,4 x 75,1 x 9,5 mm, súlya pedig mindössze 221,8 gramm. A mobil eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A képernyő OLED kapacitív érintőkijelző, melynek átlós mérete 6,67 hüvelyk. A kijelző felbontása 1080 x 2340 pixel. A mobil eszköz további előnye a nagyszerű, nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipset, mely biztosítja a mobil eszköz problémamentes működését. A telefon üveg hátlappal és alumínium kerettel rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tovább erősíteni védelmét egy kiváló minőségű telefon tokkal.