Xiaomi Mi 10 Ultra tokok

Tokok a Xiaomi Mi 10 Ultra


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi Mi 10 Youth Edition, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Mi 10 Ultra – elsőrendű mobiltelefon tokok nagy felhozatala

A mai, modern okostelefonok érzékenyek a sérülésekkel szemben, szerencsére azonban van megoldás – a nagyszerű minőségű, korszerű telefon tokok megóvjak a mobil eszközt a mechanikai károktól. Az árukínálatunkban található telefon tokok segítségével a Xiaomi Mi 10 Ultra mobil eszköz funkcionalitása és mutatós kidolgozása sokáig megőrizhető. A tokok tökéletesen illeszkednek a modellre, a kialakított kivágások és a méret tekintetében is. A tokok több stílusban és különböző nyomtatott mintákkal, fotókkal érhetők el, így minden látogató találhat olyan terméket, mely elnyeri majd a tetszését.

Megbízható védelem - Xiaomi Mi 10 Ultra telefon tokok

A Xiaomi Mi 10 Ultra modellre készült tokok két verzióban is elérhetők – a klasszikus szilikon tokok mellett oldalra nyíló tokokat is kínálunk. A szilikon tokok termoplasztikus poliuretán szilikonból készülnek, melynek fő előnye, hogy időtálló és nem deformálódik. Az oldalra nyíló tokok bőrutánzatból készülnek és a mobil eszköz képernyője számára is védelmet nyújtanak. A hatékony és megbízható védelmet biztosító szilikon kiegészítőket és a csukható tokokat is gyönyörű vektorgrafikák és illusztrációk díszítik, melyek rengeteg különböző, korszerű témát ölelnek fel és számos divatos mintával ellátva kaphatók. A tokokat egyszerű megtísztítani, hiszen csak át kell őket törölni egy kendővel és már tiszták is. A makacsabb szennyeződések langyos vízzel távolíthatók el.

Xiaomi Mi 10 Ultra – specifikáció

A Xiaomi Mi 10 Ultra egy nagyszerű és korszerű okostelefon, mely 2020 augusztusában került az üzletek polcaira. Az okostelefon mérete 162,4 x 75,1 x 9,5 mm, súlya pedig mindössze 221,8 gramm. A mobil eszköz Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A képernyő OLED kapacitív érintőkijelző, melynek átlós mérete 6,67 hüvelyk. A kijelző felbontása 1080 x 2340 pixel. A mobil eszköz további előnye a nagyszerű, nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) chipset, mely biztosítja a mobil eszköz problémamentes működését. A telefon üveg hátlappal és alumínium kerettel rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tovább erősíteni védelmét egy kiváló minőségű telefon tokkal.