36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi Mi 10 Pro tokok

Tokok a Xiaomi Mi 10 Pro


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi Mi 10 Ultra, Xiaomi Mi 10 Youth Edition, két teljesen különböző modell

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Mi 10 Pro – minőséges telefon tokok széles választéka

A Xiaomi Mi 10 Pro okostelefon tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a készülék védelme a különböző mechanikai károsodásokkal szemben. Az etuo.hu online áruház kínálatában számos olyan telefon tok található, mely tökéletesen illeszkedik a Xiaomi Mi 10 Pro modellre, és nem csak praktikus, hanem igazán szép és divatos is. Az online áruházunk kínálatában található telefon tokok tartós, csúcsminőségű anyagokból készülnek, így képesek megfelelő védelmet biztosítani a mindennapi használat során jelentkező kisebb sérülésekkel szemben. A tokok védik a Xiaomi okostelefont az apróbb karcolásoktól és a kopástól. Korszerű kialakításuknak és szakszerű kidolgozásuknak köszönhetően jól mutatnak a telefonon és nem fedik le a fontos komponenseket.

Magas minőség, megbízható védelem - Xiaomi Mi 10 Pro

Az etuo.hu online áruházban számos minőséges kiegészítő, tartozék található a Xiaomi Mi 10 Pro telefonmodellhez. A szilikon tokok óriási népszerűségnek örvendenek, ami nem meglepő, hiszen óvják a készülék hátlapját és oldalait a használat során, divatosak és nem utolsósorban kiváló ár-érték arányt biztosítanak. A telefon tokok minőséges TPU szilikonból készülnek, ami lehetővé teszi, hogy a vásárló hosszú ideig tudja használni őket. A szép grafikákkal és lélegzetelállító fotókkal dekorált tokok mellett olyan darabokat is kínálunk, melyek letisztult dizájnnal rendelkeznek és egyszínűek.

Xiaomi Mi 10 Pro - specifikáció

A Xiaomi Mi 10 Pro megjelenését számos Xiaomi-rajongó várta nagy izgalommal. Az okostelefon mérete 162.6 x 74.8 x 9 milliméter, súlya pedig 208 gramm. A Xiaomi Mi 10 Pro modell Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. Ez a kiemelkedő telefon Android 10.0; MIUI 11 operációs rendszerrel van felszerelve, a kifogástalan működését pedig a nyolcmagos Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processzor biztosítja. A készülék több verzióban is elérhető: 256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM, 512GB 12GB RAM – és habár a belső memória nem bővíthető memóriakártyával, kétségtelen, hogy anélkül is elegendő hely áll a felhasználók rendelkezésére.