CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi Mi 10 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1089
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi Mi 10 – telefon tokok széleskörű választéka

Ahhoz, hogy a korszerű mobiltelefonok sokáig újszerűen nézzenek ki, nem elég velük óvatosan bánni – az is rendkívül fontos, hogy olyan tartozékokkal lássuk el a telefont, melyek megóvják a fizikai károsodásoktól. Így van ez a Xiaomi Mi 10 esetében is. Online áruházunkban több eltérő modellű, stílusú és mintájú telefon tokot biztosítottunk, melyek kiemelkedő minőségűek és óvják a készüléket a szennyeződésektől, kopástól, karcolásoktól és a portól. A minőséges kiegészítő lehetővé teszi, hogy megvédjük a telefon a sérülésektől, akkor is, ha a kulcsokkal együtt dobjuk a táskába vagy a hátizsákba. Egy jó telefon tok nem csak jó védelmet biztosít, hanem divatos kellékként is megállja a helyét.

Tartós, minőséges telefon tokok a Xiaomi Mi 10 telefonra

Az etuo.hu webáruház látogatói számos modell közül tudnak válogatni, legnépszerűbb tartozékaink viszont továbbra is a szilikonos telefon tokok, melyek rugalmas és tartós TPU szilikonból készülnek és precízen illeszkednek a Xiaomi Mi 10 modellre, nem esnek le róla és nem fedik le a fontos elemeket és gombokat. A szilikon tokok szép, nyomtatott fotókkal, mintákkal, grafikákkal vannak díszítve. A lenyomat kiemelkedő minőségű, tartós és ellenáll a fakulással és a kopással szemben. Egy divatos telefon tokkal megvédhetjük a készüléket a mechanikai károsodásokkal szemben, de akár meg is változtathatjuk a megjelenését, stílusát – a tokok segítségével a mobil stílusa személyre szabható.

Xiaomi Mi 10 - specifikáció

A Xiaomi Mi 10 egy kiváló mobiltelefon, mely 2020 februárjában került piacra. A készülék mérete 162.6 x 74.8 x 9 milliméter, súlya pedig 208 gramm. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A készülék Android 10.0; MIUI 11 operációs rendszerrel van felszerelve. A mobiltelefon zökkenőmentes működését a nyolcmagos Adreno 650 processzor teszi lehetővé. A tárhely microSD kártyával nem bővíthető, ám a felhasználóknál nem is jelentkezik az igény a bővítésre, hiszen a telefon 64GB/128GB tárhellyel rendelkezik. A készülék 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is fel el van látva.