36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi 12X tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi 12X – mobiltelefon-tokok átfogó áruválasztéka

A Xiaomi 12X egy lehengerlő, trendi smartphone, melynek a hétköznapi használat során is védelemre van szüksége – hát még ha extrém körülmények között, például sportolás során is használjuk. Webshopunk lenyűgöző választékában többféle Xiaomi 12X tok is elérhető, így minden vevő megtalálhatja az ízlését és a preferenciáit kielégítő smartphone tokot. A kiváló minőségű kiegészítők stimmelnek a Xiaomi 12X készülékre, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a gondtalan használatot sem. Amennyiben a smartphone-on olyan tok van, ami nem kifejezetten az adott smartphone típusra lett készítve, lehetséges, hogy a kiegészítő lefedi majd a gombokat vagy a kamerát, és nehezíti a fülhallgató vagy a töltőkábel csatlakozójának használatát. A választékunkban olyan tokok vásárolhatók meg, melyek gondosan kialakított nyílásokkal és fülecskékkel vannak ellátva, így a kamera, a mikrofon és a csatlakozónyílások is gond nélkül használhatók.

Kifogástalan minőségű smartphone tokok a Xiaomi 12X-re

Az etuo.hu smartphone-os webshopban rengeteg eltérő kidolgozású, fajtájú, színű és lenyomatú tokot állítunk rendelkezésre, melyek lenyűgöző minőségüknek hála védik a smartphone-t a karcoktól, horzsolástól és a lerakódott piszoktól. A minőségi tokok lehetségessé teszik, hogy megvédjük a készüléket, akkor is, ha a kulcsokkal együtt kerül a hátizsákba vagy a nadrágzsebbe. Fontos azt is kiemelni, hogy egy tok nem csak védelmet biztosít, hanem igazán menő kiegészítő is, melynek segítségével smartphone-unkat teljesen egyedivé változtathatjuk. Az etuo.hu smartphone-os webshopban minőségi anyagokból gyártott tokokat biztosítottunk, melyek lehetségessé teszik a Xiaomi 12X biztonságos használatát a mindennapok során. A smartphone tokok megvédik a készülék hátlapját a sérülésektől és a kopástól. A felkapott kiegészítőink között bárki találhat olyan tokot, mely megfelel az egyéniségének és a preferenciáinak is. Azok, akik a szerényebb kinézetű tokokat kedvelik, választhatnak monokróm termékeink közül. Az áruválasztékunkban elérhető szilikon tokok és hátlapok frissességet sugároznak, időtálló termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból vannak kidolgozva, a rajtuk található nyomtatott minták pedig kiváló minőségűek és ellenállnak a halványulásnak és az karcolásoknak is. A könyvszerűen csukható smartphone tokok legfontosabb előnye, hogy a kijelzőt is védik, amíg a smartphone a hátizsákban vagy a zsebben van. Ahhoz, hogy a smartphone hosszú ideig újszerűen nézzen ki, fontos, hogy olyan kiegészítőkkel lássuk el, melyek megvédik a mechanikai sérülésektől. Nincs ez máshogy a Xiaomi 12X smartphone-ok esetében sem.

Strapabíró tokok a Xiaomi 12X készülékre

Termékskálánk rengeteg kifogástalan minőségű tokot tartalmaz, melyek időtálló és strapabíró védelmet biztosítanak a Xiaomi 12X smartphone-típus számára. Látogatóink több különböző típusú tok közül is válogathatnak magunkak. Az ütésálló, strapabíró tokok igazán erős és szilárd védelemmel látják el a smartphone-t és megfelelnek azok a kliensek számára is, akik gyakran használják a készüléküket munkavégzés, sportolás vagy túrázás során, esetleg más extrém körülmények közt. A könyvként csukható tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a smartphone hátlapját, hanem a képernyőjét is védik. Az etuo.hu smartphone-os webshop vevőinek körében a legkedveltebb védőtartozékok a szilikon tokok és hátlapok, melyek strapabíró és kellőképp rugalmas termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból vannak kidolgozva.

Xiaomi 12X – specifikáció

A Xiaomi 12X egy lehengerlő és felkapott smartphone, mely 2021-es decemberi megjelenése óta egyre népszerűbb a kliensek körében. A smartphone dimenziói 152,7 x 69,9 x 8,2 mm, tömege pedig 176 gramm. A készülék Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) verzióban kapható. A képernyő OLED kapacitív érintőkijelző, melynek átlós dimenziója 6,28 hüvelyk. A kijelző felbontása 1080 x 2400 pixel. A RAM memória 8 GB vagy 12 GB, mely a komolyabb elvárásokkal rendelkező ügyfelek szükségleteit is ki tudja elégíteni. A belső memória verziótól függően 128 GB vagy 256 GB, melyet tovább azonban nem lehet bővíteni microSDXC kártya segítségével, kártyanyílás hiányában. A lehengerlő kijelzőt javasolt képernyővédő kiegészítőkkel vagy csukható, esetleg flip tokkal védeni. A smartphone-ban nem kivehető, Li-Po akku van, melynek 4500 mAh-s kapacitása lehetségessé teszi a hosszantartó használatot, emellett pedig a Fast Charging 67 W opciót és a Power Delivery 3.0 valamint a Quick Charge 4 modult is támogatja.