Xiaomi 12T Pro tokok

A Xiaomi 12T, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi 12T Pro – fantasztikus telefon tokok és hátlapok lenyűgöző választéka

A Xiaomi 12T Pro egy kedvező áron megvásárolható, kedvelt okostelefon, amelynek védelméről javasolt már a megvásárlását követően gondoskodni. Okostelefon kiegészítőket biztosító webshopunk elképesztő választékában minden felhasználó találhat olyan mobiltelefon tokot, amely megfelel a szükségleteinek. Az okostelefon tok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a klassz mobil készülék számára az apróbb külső károkkal szemben. A klassz mobiltelefon tokok azonban ennél sokkal többre is képesek, hiszen modern és csinos kiegészítőként is megállják a helyüket. Webáruházunk választékában olyan telefon tokok és szilikon hátlapok is rendelkezésre állnak, amelyek kiemelkedő minőségűek és precízen passzolnak a Xiaomi 12T Pro változatra. Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket biztosító webshop fantasztikus választékában több olyan mobiltelefon tok is rendelkezésre áll, amely biztosítja az elengedhetetlen védelmet a Xiaomi 12T Pro számára. A telefon tokok és hátlapok elsődleges jellemzője, hogy megvédik a klassz mobil készüléket, a klassz telefon tokok azonban emellett igen mutatós védőkiegészítők is. A Xiaomi 12T Pro-ra szilikon telefon tokokat és hátlapokat, valamint oldalra nyíló telefon tokokat és hátlapokat és flip telefon tokokat és hátlapokat is biztosítottunk, elsőrangú termoplasztikus poliuretánból, vagyis TPU-ból készült belsővel, illetve, fa, természetbarát bőr, vagy más borítással.

Xiaomi 12T Pro – kifogástalan minőségű telefon tokok és hátlapok lenyűgöző választéka

A Xiaomi 12T Pro egy számos jó jellemzővel ellátott és lenyűgöző funkciókkal felszerelt okostelefon, amely nagy kedvenc a felhasználók körében. Ahhoz azonban, hogy ez a kifogástalan mobiltelefon hosszú ideig tökéletes és funkcionális maradjon, elengedhetetlenek a kifejezetten a változatra illő védőkiegészítők, amelyek lehetségessé teszik, hogy az okostelefon a hétköznapi használás során ne karcolódjon meg vagy használódjon el. Az etuo.hu okostelefon kiegészítőket biztosító webshop választékában pazar minőségű Xiaomi Redmi telefon tokok és hátlapok érhetők el, amelyek megvédik a klassz mobil készülék sarkait és hátoldalát a hétköznapi használat során. A mobiltelefon tokok kiemelkedően magas minőségű anyagokból, bőrutánzatból és TPU-ból vannak legyártva, és úgy lettek kidolgozva, hogy precíz illeszkedést biztosítsanak, és ne csússzanak le a mobil készülékről. A kifogástalan minőségű, csukható telefon tokok és hátlapok nem csak a Xiaomi 12T Pro sarkait és hátoldalát védik meg – lefedik a kijelzőt is, így megakadályozzák, hogy az megkarcolódjon a klassz mobil készülék zsebben vagy hátizsákban való hordozása során.

Pazar minőség, fantasztikus választék – Xiaomi 12T Pro telefon tokok és hátlapok

Az etuo.hu mobiltelefon kiegészítőket biztosító webshop kiváló minőségű és masszív, hosszú élettartamú védőkiegészítőket kínál. A Xiaomi 12T Pro okostelefonra előállított telefon tokokat és hátlapokat kifogástalan minőségű anyagokból, szilikonból és műanyagból állítják elő az ismert gyártók. Okostelefon tokjaink elsődleges előnye az elasztikusság és a komfortos használat, valamint az egyszerű tisztán tartás lehetősége. Kifogástalan minőségű mobiltelefon tokjaink olyan mutatós nyomtatott mintákkal vannak ellátva, amelyek nem fakulnak és nem halványulnak, a színek pedig élénkek és mutatósak. Vevőink számára fotó telefon tokokat és hátlapokat is biztosítottunk, amelyek fantasztikus képekkel vannak díszítve, de a lenyomatukat akár a felhasználó saját maga is megtervezheti, az oldalunkon megtalálható tervezővarázsló segítségével, amelyben egyszerűen létrehozható az egyedi dizájn.

Xiaomi 12T Pro – specifikáció

A Xiaomi 12T Pro egy klassz és letisztult kialakítású okostelefon. Az okostelefon mérete 163,1 x 75,9 x 8,6 mm, így pontosan illik a kézbe. Tömege 205 gramm, ami megegyezik a legtöbb okostelefon átlagos tömegével. A klassz mobil készülék Android 12, MIUI 13 operációs rendszerrel működik és octa core Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (4 nm) chipsettel van felszerelve. A klassz mobil készülék 128 GB / 256 GB belső memóriával és 8 GB / 12 GB RAM-mal van felszerelve, microSDXC memóriakártyával azonban nem lehet bővíteni a memóriát ennek a telefonmodellnek az esetében. A mobiltelefon AMOLED kijelzője 68 billió színárnyalat kimutatására felel meg, és 6,67 inch átlós méretű. A kijelző rezolúciója 1220 x 2712 pixel, denzitása pedig megközelítőleg 446 ppi. A Xiaomi 12T Pro szelfikamerája 20 MP-es, míg a fő kamera rezolúciója 200 MP / 8 MP / 2 MP. A mobiltelefon kék, ezüst és fekete színekben kapható. A Li-Po akkujának kapacitása 5000 mAh, 120 W wired funkcióval. A telefon ujjlenyomat leolvasóval is rendelkezik.