Xiaomi 12T tokok

Xiaomi 12T – számos jó karakterisztikával ellátott és elsőrangú telefon tokok

Megvetted új Xiaomi 12T mobiltelefonodat, és mint minden lelkiismeretes tulajdonos, azonnal nyakadba vetted a netet és elkezdtél kutatni a mobiltelefonodra hiánytalanul illő telefon tokok és hátlapok között? Most megtaláltad a legjobb megoldást! A mobiltelefonokra illő telefon tokok legjelentősebb feladata, hogy megvédjék a mobil készüléket a károkkal szemben, megvásárlásuk mellett viszont nem csak egyetlen indok szól – az etuo.hu telefon tokok előnye, hogy megfizethető áron biztosítják a kiemelkedő minőséget. Az etuo.hu webshopban a költségvetésedtől és a mobiltelefonod típusától függetlenül is tudsz találni tökéletes telefon tokot a Xiaomi mobil készülékedre. Akkor is érdemes fontolóra venned egy minőséges telefon tok megvásárlását, ha te is azok a felhasználók közé tartozol, akik eladásra kínálják a régi Xiaomi telefonjukat, miután találtak maguknak egy még jobb és újabb modellt. A karcmentes, horzsolástalan mobiltelefonok nagyobb értékűek, mint azok a mobil készülékek, amelyeket a hétköznapi használat csúf, árulkodó jelei borítanak. Azzal, hogy megakadályozza a mobiltelefon működőképességére is kiható károkat, amelyek javítása sokba kerül, a telefon tok sokszorosan nagyobb kiadástól óvja meg a felhasználót, így kiváló befektetésnek számít.

Esztétikus telefon tokok a Xiaomi 12T mobiltelefonra, amelyeket mindenki megirigyel majd

Ami a telefon tokokat és hátlapokat illeti, napjainkban már olyan tágas választék áll a felhasználók rendelkezésére, hogy kicsi annak az esélye, hogy valamelyikik haverodnak vagy a barátnőidnek pont ugyanolyan mobiltelefon tokja lesz, mint amilyen a tied, ahogyan annak is, hogy nem találsz majd a szükségleteidnek tökéletes telefon tokot. Egy mutatós telefon tok nagy mértékben feljavíthatja a mobiltelefont, kinézetét és külső kialakítását tekintve is. A tágas választékunknak hála most annyira egyszerűen felöltöztetheted a mobiltelefonodat, mint eddig még soha! A megbízható védelem mellett a telefon tokok igazán klassz és sikkes kiegészítővé változtatják új Xiaomi mobiltelefonodat. Ráuntál a mobil készülékedre? Ha a klassz mobil készülék jól működik, nem feltétlenül kell megválnod tőle, lecserélheted a telefon tokját is, így teljesen megújítva kinézetét, és még a pénztárcád is jól jár majd.

A legklasszabb telefon tokok és hátlapok a Xiaomi 12T-re az etuo.hu-n

Gyakran sportolsz vagy lelkesen drukkolsz a VB-n a kedvenc focicsapatodnak? Válassz a sportos témát felölelő telefon tokjaink közül! Szívesen töltöd a szabadidődet kint? Rengeteg telefon tokkal készültünk neked is! Ha szereted az állatokat, természetet, kutyás-macskás telefon tokjaink között kutakodhatsz. Tágas választékunkban számos olyan telefon tokkal találkozhatsz, amely hiánytalanul illik a Xiaomi 12T mobiltelefonra, és kompatibilis vele a dimenziók és a kialakított nyílások, zsebecskék tekintetében is, így biztos lehetsz abban, hogy nem fog majd elmozdulni a mobiltelefonodon vagy esetleg lecsúszni róla. A sikkes, szilikonból készült mobiltelefon tokok mellett számos különleges telefon tok és szilikon hátlap között is böngészhetsz honlapunkon! A hasonló anyagból előállított vagy hasonló témát képviselő díszítő mintával ellátott telefon tokokat és hátlapokat témakörökbe fésültük, így egyszerűen válogathatsz a neked tetsző tartozékok között.

Xiaomi 12T – specifikáció

A Xiaomi 12T 2022-es októberi megjelenését izgatottan várták a márka rajongói. Egy olyan klassz és sikkes Xiaomi mobiltelefonról van szó, amely elsőrangú kamerákkal van felszerelve. A hátsó kamera tripla rendszerű, 108 MP / 8 MP / 2 MP felbontású, HDR-rel, panoráma modullal és Dual-LED dual tone villanóval. A szelfikamera 20 MP-es. A szenzációs mobiltelefon AMOLED kapacitív kijelzője 6,67 inch átlójú, rezolúciója pedig 1220 x 2712 pixel. A telefon kijelzőjét mindenképp érdemes egy fantasztikus minőségű üveggel vagy polikarbonát fóliával védeni a károktól, magát a mobiltelefont pedig egy minőséges telefon tokkal ellátni. Nem kivehető Li-Po akku van benne, amelynek kapacitása 5000 mAh, és 120 W wired modult is támogatja, így rendkívül gyorsan feltölt. Fekete, ezüst és kék változatban is megtalálható. A telefon üveg előlappal is fel van szerelve.

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse