Xiaomi 12 Pro tokok

A Xiaomi 12, Xiaomi 12 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 1098
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi 12 Pro – smartphone tokok átfogó áruválasztéka

Az etuo.hu smartphone-os webshopban rengeteg tok található meg a Xiaomi 12 Pro smartphone-ra. A szilikon tokok és hátlapok hatalmas közkedveltségnek örvendenek, hiszen védik a készülék hátlapját és sarkait a smartphone hétköznapi használata alatt, és nem növelik jelentősen a smartphone méretét sem. A tokok gyönyörű illusztrációkkal és kifogástalan minőségű fényképekkel vannak dekorálva, de olyan elegáns termékmodelleket is rendelkezésre bocsátunk, melyek egyszínűek és szerények. A Xiaomi 12 Pro készülékre tervezett smartphone tokok tökéletes stimmelést biztosítanak és nem fedik le a smartphone fontos részeit – a csatlakozóaljzatokat vagy a kamerablokkot sem. A Xiaomi 12 Pro készüléket rengeteg lehengerlő specifikációval látta el a gyártó, melynek hála a smartphone óriási népszerűségre tett szert a felhasználók körében. Azok a kliensek, akik a smartphone-típus beszerzése mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha készülékük hosszú ideig újszerűen is nézne majd ki. Az etuo.hu smartphone-os webshopban tudjuk a lehető legjobb megoldást! Olyan időtálló, strapabíró védelmet biztosító tokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek dupla szerepet töltenek be: védik a smartphone-t és emellett szofisztikáltak és trendik is.

Minőségi, időtálló és strapabíró védelem – Xiaomi 12 Pro

A mai smartphone-okat a lehengerlő funkciók, azonban a magas érzékenység is jellemzi. Webshopunkban olyan tokokat állítunk rendelkezésre, melyek minőségi anyagokból vannak előállítva és megvédik a smartphone-t a hétköznapi használat során előforduló apróbb sérülésekkel szemben. Közkedvelt termékeink a szilikon tokok és hátlapok, melyek minőségi termoplasztikus poliuretánból (TPU) vannak előállítva, időtállóak, elasztikusak és csodaszép lenyomatokkal vannak kiegészítve. A szerény design rajongói az egyszínű telefon tokok közül választhatnak maguknak kiegészítőt, míg azok, akik szeretik az érdekes képeket, lenyomatokat, rengeteg nyomtatott tok közül válogathatnak. Kínálatunkban kreatív nyomatokkal ellátott tokok, retró modellek, állatmintás kiegészítők, színpompás, tarka védőtartozékok is elérhetők.

Kifogástalan minőségű anyagokból előállított, időtálló telefon tokok

A Xiaomi 12 Pro smartphone tulajdonosai minden bizonnyal tudják, mennyire fontos a készülék védelme a mechanikai sérülésekkel szemben. Webshopunk lenyűgöző választékában rengeteg olyan tok található, mely jól stimmel a Xiaomi 12 Pro smartphone-modellre, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán esztétikus is. Az áruválasztékunkban elérhető tokok minőségi és strapabíró anyagokból vannak legyártva, ennek hála pedig hosszantartó és erős védelmet biztosítanak a hétköznapi használat során előforduló kisebb sérülésekkel szemben. A smartphone tokok óvják a smartphone-t a horzsolástól és a karcok megjelenésétől. Szép, menő kidolgozásuknak hála jól mutatnak a smartphone-on, átfogó áruválasztékunknak hála pedig minden vevőnk megtalálhatja azt a védőkiegészítőt, mely pontosan illik a preferenciáihoz. A tokok garantálják a tökéletes stimmelést a Xiaomi 12 Pro smartphone modellre – amellett, hogy dimenziójuk pontosan illeszkedik a smartphone méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a nagy odafigyeléssel kialakított kivágások és zsebecskék azt is lehetségessé teszik, hogy a smartphone-ok minden funkcióját és komponensét gondtalanul tudja használni a vevő.

Xiaomi 12 Pro – specifikáció

A Xiaomi 12 Pro egy felkapott, letisztult tervezésű smartphone, melynek 2021-es megjelenését izgatottan várják a vevők. A készülék dimenziói 163,6 x 74,6 x 8,2 mm. A készülék Android 12, MIUI 13 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chipsettel van felszerelve. A készülék 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 8 GB / 12 GB RAM-mal vásárolható meg, a memória viszont nem bővíthető. A Xiaomi 12 Pro LTPO AMOLED képernyővel van ellátva, melynek screen to body aránya 89,6 százalék. A képernyő 6,73 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 1440 x 3200 pixel. Ez az nagy méretű kijelző komfortos használatot és lehengerlő képminőséget tesz lehetővé a felhasználók számára. A Xiaomi 12 Pro kifogástalan tripla kamerájának felbontása 50 MP / 50 MP / 50 MP. A kamera Dual-LED dual-tone villanóval van kiegészítve, valamint panoráma és HRD fényképek készítésére is alkalmas. A smartphone fekete, pink, zöld és kék színárnyalatokban kapható, ha azonban nem lennénk megelégedve a színválasztékkal, egy minőséges és szép tokkal új külsőt kölcsönözhetünk Xiaomi smartphone-unknak. Az okostelefon Li-Po akkuja 4600 mAh kapacitású és Fast charging 120 W funkcióval is rendelkezik.