Telefontok Xiaomi 11T Pro - Tok, hátlapok

A Xiaomi 11T, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Készülék modell 1030
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi 11T Pro – okostelefon tokok bőséges felhozatala

A Xiaomi 11T Pro egy fantasztikus okostelefon, mely több rendkívüli specifikációval és minőségi kidolgozással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb alkalmazás érdekében azonban minden esetben javasolt és érdemes egy fantasztikus minőségű okostelefon tokkal ellátni a Xiaomi 11T Pro telefonmodellt. Webáruházunk felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges tokok vásárolhatók meg, melyek hibátlanul passzolnak a Xiaomi 11T Pro kamerablokkjának alakjához, méretéhez és gombjaihoz, nem csúsznak le róla és nem akadályozzák a problémamentes alkalmazást sem. A tokok védelemmel látják el a telefont a karcokkal és a súrlódással szemben és tompítják az ütések erejét is, ami főleg akkor jelentős, ha a telefon kiesik a felhasználó kezéből. Fantasztikus minőségű tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely hibátlanul megfelel az ízlésének és az egyéniségének is. A számos minta között egyszerűen lehetetlen, hogy valaki ne találjon a tetszésének megfelelőt!

Kimagasló minőségű telefon tokok a Xiaomi 11T Pro okostelefon modellre

Az etuo.hu telefonos webáruház felhozatalában olyan kiemelkedően minőséges anyagokból előállított okostelefon tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a Xiaomi 11T Pro mindennapos alkalmazását. Felhozatalunk közkedvelt termékei a hagyományos, szilikon tokok, melyek fantasztikus minőségű termoplasztikus poliuretán, azaz TPU szilikonból vannak készítve. A Xiaomi 11T Pro egy fantasztikus okostelefon a gyártó 2021-es őszi kínálatából. Ahhoz, hogy ez a nagyszerű okostelefon sokáig kifogástalanul működjön és szép, karcmentes maradjon, elengedhetetlen, hogy rá passzoló védőtokot vásároljunk hozzá, és már az okostelefon alkalmazásának első napjától alkalmazzuk a tartozékot.

Minőségi, szívós telefon tokok

Az etuo.hu mobiltelefonokra szánt tartozékokat kínáló webáruház felhozatalában megtalálható okostelefon tokok olyan kiemelkedően jó minőségű anyagokból vannak gyártva, melyek garantálják a tok hosszú élettartamát. Felhozatalunk populáris termékei a termoplasztikus poliuretán, azaz TPU szilikonból előállított tokok, melyek remekül tapadnak a telefonhoz, ellenállást tanúsítanak az elhasználódással, elszíneződéssel és deformálódással szemben is, és emellett kellemes tapintásúak. Ezek a tokok rendkívül egyszerűen tisztán tarthatók, elég őket vízzel lemosni, majd áttörölni egy száraz kendővel, hiszen zsírtaszító rétegükön nem csak kevésbé látszódnak a foltok, de könnyebben is eltávolíthatók. Azok az ügyfelek, akik az okostelefon képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, kiválaszthatják a remek minőségű, könyvszerűen csukható vagy flip készülék tokjaink közül is a számukra megfelelőt. Az etuo.hu online üzletben számtalan olyan tok elérhető, mely hibátlanul illeszkedik erre a modellre. A Xiaomi telefon már az első perctől fogva védve lesz, ha a tokot közvetlenül a telefon megvásárlását követően, vagy akár még az előtt megrendeli a vevő. A hibátlan passzolást biztosító tokok nem fedik le a kamerákat, nem esnek le az okostelefonról, nem csúsznak le és lehetségessé teszik a zavartalan alkalmazást is.

Xiaomi 11T Pro – specifikáció

A Xiaomi 11T Pro a 2021 szeptemberében megjelent okostelefonok skálájának egyik üde színfoltja. Az okostelefon dimenziói 164,1 x 76,9 x 8,8 milliméter, és mindössze 204 grammot nyom. Az okostelefon Dual SIM változatban vásárolható meg (Nano SIM és dual stand by). Az okostelefon Android 11, MIUI 12.5 operációs rendszert futtat, a problémamentes működést pedig az octa-care Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) chipset garantálja. A Xiaomi 11T Pro egy nagyszerű okostelefon, mely korszerű és aktuális designnal és különleges, elegáns kialakítással rendelkezik. Az okostelefon egyik elsődleges előnye a nagy kapacitású, 5000 mAh-s Li-Po akku, mely lehetségessé teszi a hosszantartó, problémamentes alkalmazást, anélkül, hogy a telefon tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. Az akku a Fast charging 120 W modult is támogatja, így rendkívül gyorsan, mindössze 17 perc alatt feltölthető, emellett pedig Power Delivery 3.0 és Quick Charge 3+ modullal is rendelkezik. Az okostelefon fantasztikus tripla kamerájának rezolúciója 108 MP / 8 MP / 5 MP, Dual LED dual tone villanóval, HDR és panoráma funkcióval is fel van szerelve. A szelfikamera is nagyszerű, 16 MP-es. A Xiaomi telefon 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással nem rendelkezik. A készülék Moonlight White, Celestial Blue és Meteorite Gray színekben kapható.