CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi 11 Lite 5G NE - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1089
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Xiaomi 11 Lite 5G NE – védőtokok lélegzetelállító választéka a Xiaomi telefonokra

A Xiaomi 11 Lite 5G NE az egyre népszerűbb gyártó egyik elsőrangú, korszerű és aktuális mobil készüléke, melyre számos, kifejezetten erre a telefon modellre előállított telefon tokot biztosítottunk. A fantasztikus minőségű felhasznált anyagok jóvoltából a tokok sokáig használhatók és védelemmel látják el a nagyszerű telefont a karcokkal, elhasználódással, horzsolásokkal szemben. Az elasztikus, szívós és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból, azaz TPU-ból előállított szilikon tokok megvédik a telefon házát az apróbb külső fizikai sérülések legtöbbjével szemben. A telefon tokok modern tartozékok, melyek nem csak praktikusak, hanem jól is néznek ki. Aki az elegánsabb megoldásokra szavaz, választhat a szerény, egyszínű tokjaink közül is. A lenyomatokkal díszített, színes tokok vidámságot hoznak az unalmas hétköznapokba és könnyen a vevő stílusához igazíthatók. Árukínálatunkban az állat- és virágmintáktól kezdve a különböző témájú, filmes, sorozatos telefon tokokon át, egészen az absztrakt rajzokig minden megtalálható. Azzal, hogy új öltözékbe bújtatjuk telefonunkat, kifejezhetjük az egyéniségünket és trendivé, esztétikussá változtathatjuk a készülékünket.

Minőséges tokok a telefon hosszantartó védelme érdekében

Az okostelefon tokok alkalmazásának egyik fontos előnye, hogy megvédik a telefont a külső sérülésekkel szemben, ennek jóvoltából pedig lehetségessé teszik, hogy annak értéke csak minimális mértékben csökkenjen. A tokok még a használt okostelefonoknak is friss külsőt képesek kölcsönözni, emellett pedig elrejtik a hosszantartó alkalmazásra utaló kopást és az összekarcolt hátlapot. A tok alkalmazásának további előnye, hogy lehetségessé teszi, hogy a későbbiekben, mikor eladásra kínáljuk telefonunkat, sokkal nagyobb áron tudjuk eladni, hiszen azokért a telefonokért, melyeket nem borítják az alkalmazás jelei, nagyobb összeget lehet bezsebelni. A tokokat érdemes már a Xiaomi telefon alkalmazásának első heteiben megvenni, hogy még a legelső karcok is sikeresen elkerülhetők legyenek. Az egyszínű tokok felfrissítik a telefon kinézetét, kitűnő hatást keltenek és szívós védelmet tesznek lehetővé, míg a tarka tok típusok vidámságot visznek a vevő mindennapjaiba.

Elsőrendű tokok a Xiaomi 11 Lite 5G NE telefon védelmére

Az univerzális tokokkal ellenben a dedikált tokoknak számos előnyük van, de az egyik legfontosabb, hogy nem fedik le a telefon fontos elemeit, így nem zavarják a mindennapos alkalmazást sem. Webáruházunk választékában olyan minőségi tokok is rendelkezésre állnak, melyek kifejezetten a Xiaomi 11 Lite 5G NE modellre lettek megalkotva. Ennek jóvoltából hibátlanul illenek a telefonra, a méretet tekintve is, illetve a telefon komponensei számára kialakított nyílások, kivágások és fülecskék tekintetében is. Napjaink telefonjai akár több éven át is elsőrangúan és zavartalanul működnek, értékük minimálisan csökken, állapotuk pedig sokáig kifogástalan lesz, de csak abban az esetben, ha megfelelő védőkiegészítőkkel vannak ellátva. Ezért fontos a Xiaomi 11 Lite 5G NE modellt védeni a kopással, sérülésekkel és az apróbb karcokkal szemben, egy minőséges tokkal. Az etuo.hu GSM védőtartozékokat kínáló webáruházban olyan minőségi és szívós telefon tokokat biztosítottunk vevőinknek, melyek a Xiaomi 11 Lite 5G NE telefon modellre lettek gyártva, így lehetségessé teszik a maximális védelmet és a zavartalan alkalmazást is.

Xiaomi 11 Lite 5G NE – specifikáció

A Xiaomi 11 Lite 5G NE a gyártó 2021-es telefonjainak egyike. A telefon mérete 160,5 x 75,7 x 6,8 milliméter, tömege pedig mindössze 158 gramm. A fantasztikus telefonra mindenképp javasolt venni egy fantasztikus telefon tokot az etuo.hu gazdag árukínálatából. A telefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand by) verzióban, IP53 por- és fröccsenésvédelemmel szerezhető be. A telefonon Android 11, MIUI 12.5 operációs rendszer van, a hiánytalan működést pedig az octa-core Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G (6 nm) chipset biztosítja. A telefon 128 GB / 256 GB belső tárhellyel és 6 GB / 8 GB RAM-mal rendelkezik, a memória kibővítésének érdekében pedig támogatja a microSDXC kártyákat is. A telefon AMOLED képernyője 6,55 inch átlós méretű, képfelbontása pedig 1080 x 2400 pixel. A telefonban Li-Po akku található, melynek kapacitása 4250 mAh. A Xiaomi 11 Lite 5G NE egy nagyszerű készülék, az árkategóriáját tekintve.