CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Xiaomi - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
Készülék modell 1089
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Xiaomi? Miért legyen tokod?

Te már bízol a kínai márkákban. Tudod, hogy mire képesek, és leraktad a voksod a Xiaomi mellett. Olyan telefont választottál, ami olcsóbban hozza sok más drága telefon szintjét. Mindeközben tudod, hogy nem kell újat rendelned bármilyen hibánál, mert már ezt is megjavítják itthon hivatalos szervízben, mint a drágább márkákat. Tudod, hogy nem is romlik el gyakrabban. Jól néz ki, nem koppintás, saját dizájnja van, amit szeretsz. Itt az ideje feldobni ezt a dizájnt, vagy megvédeni a magabiztos választást egy tokkal a mindennapok sérüléseitől. Hiszen ez a telefon nem azért kínai, mert hamar el kellene dobnod, hanem csak onnan származik, de már a nagy márkákat szorongatja képességeivel. Mutasd meg egy mintás, színes vagy letisztult tokkal, hogy a Te Xiaomid is megékezett az élbolyba!

Xiaomi: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Xiaomi

A Xiaomi üstökösként hasít a Huawei nyomában, egyre több és jobb készülék érhető el a gyártónál. Az Európában nyitni tervezett 100 üzlete közül már jó pár szélesre tárta kapuit, Magyarországon például Budapesten a Lurdy házban. Így most már itthon is könnyen hozzáférhetővé, és ami még fontosabb: hivatalos gyártónál is szervizelhetővé váltak a telefonok, amely eddig kevés hátrányuk egyike volt. Mindemellett elválasztja a Huawei-től, hogy a mai napig tartja a cég azt a jó szokását, hogy a legjobb ár-érték arányú telefonokat kínálja jelenleg a közép és felső szegmensben, kiváló anyaghasználattal megspékelve.