Wiko View 4 Lite tokok

Tokok a Wiko View 4 Lite


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Wiko View 4, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Wiko View 4 Lite – praktikus telefon tokok bőséges választéka

Az etuo.hu online boltban található Wiko View 4 Lite tartozékokat a magas minőség és az okostelefonmodellre való hibátlan illeszkedés jellemzi. A tokok nem csúsznak le a mobil eszközről, a pontosan kialakított nyílásoknak köszönhetően pedig a komponensek és a csatlakozók is kényelmesen használhatók. A modellre szabott tokok előnye, hogy nem fedik le a kamerát vagy a töltő és a fülhallgató csatlakozónyílásait, így kényelmesen alkalmazhatók a mindennapok során. A Wiko View 4 Lite egy fantasztikus, korszerű okostelefon, mely szép kidolgozású, de természetesen megfelelő védelmet igényel a mindennapok során, annak érdekében, hogy újszerű kinézete sokáig megőrizhető legyen. Online boltunk termékválasztéka több Wiko View 4 Lite telefon tokot tartalmaz, melyek között minden vásárló találhat olyat, mely megfelel az elvárásainak.

Fantasztikus minőség, megbízható védelem a Wiko View 4 Lite modellre

Az etuo.hu webshopban olyan tokokat válogattunk össze, melyek fantasztikus minőségű anyagokból készülnek és lehetővé teszik a korszerű okostelefonok kényelmes és biztonságos használatát a mindennapok során. A tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék az okostelefon hátlapját és széleit a karcolásoktól és a kopástól. A tokok termoplasztikus poliuretánból készülnek, mely rugalmas és tartós. Az okostelefon tokok azonban nem csak praktikusak – esztétikájuknak köszönhetően igazán dekoratív kiegészítőkként is megállják a helyüket és szép kiegészítői lehetnek a táskának, az órának, az övnek vagy a pénztárcának.

Wiko View 4 Lite – specifikáció

A View 4 Lite a Wiko korszerű, 2020-as telefonmodellje. A korszerű színekben gyártott, stílusos kinézetű okostelefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban kapható. A mobil eszköz Android 9.0 (Pie) OR-t futtat. A mobil eszközben Mediatek MT6762D Helio A25 (12 nm) chip és Cortex-A53 processzor található. Az okostelefon 2 GB RAM memóriával rendelkezik, a 64 GB belső memória pedig microSD kártya segítségével növelhető – 256 GB-ig. A mobil eszköz akkumulátorának kapacitása 4000 mAh, gyors töltési funkcióval azonban nem rendelkezik. Az okostelefon microUSB 2.0, USB OTG és Bluetooth 5.0, A2DP kapcsolatokkal is rendelkezik.