Telefontok Wiko View 4 - Tok, hátlapok

A Wiko View 4 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Wiko View 4 – elsőrendű telefon tokok bőséges választéka

A Wiko View 4 egy korszerű funkciókkal rendelkező és szép kidolgozású készülék, mely igen kedvelt a vásárlók körében. Egy ilyen fantasztikus okostelefont tanácsos a megfelelő védőtartozékokkal ellátni, melyek lehetővé teszik a hosszantartó, zavartalan használatot. A mutatós, visszafogott szilikon tokok megóvják a mobil eszköz hátlapját és oldalait a karcolásokkal és a kisebb fizikai károsodásokkal szemben. Online boltunk választékában különböző stílusban készült telefon tokok érhetők el, melyek megbízható védelmet nyújtanak a Wiko készülék számára. A tokok elsőrendű anyagokból készülnek és lehetővé teszik a kényelmes és praktikus használatot a mindennapok során, hiszen hibátlanul illeszkednek a Wiko View 4 modellre.

Elsőrendű és tartós Wiko View 4 mobil tokok

A tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék az okostelefont, de más pozitív tulajdonságaik is vannak. Az etuo.hu választékában található szilikon tokok nem csak hasznosak, de igazán szép kidolgozásúak is. A rengeteg grafika és színárnyalat között mindenki találhat a kedvére való tartozékot. A vásárlók egyszínű modellek és fényképes, vektorgrafikás tokok között válogathatnak. Választékunk legpopulárisabb tokjai szilikonból készülnek és szép vektorgrafikákkal vannak ellátva. A lenyomatok tartósak és ellenállnak a karcolásokkal és fakulással szemben. Az egyszínű tokok előnye, hogy visszafogottak és mutatósak, és bármilyen ruhakombinációval megállják a helyüket.

Wiko View 4 – specifikáció

A View 4 a Wiko 2020 februárjában megjelent telefonmodellje. A mobil eszköz mérete 165,7 x 75,8 x 8,85 milliméter, súlya pedig 180 gramm. Az okostelefonmodell Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) változatban vásárolható meg. A Wiko View 4 készüléken Android 10 operációs rendszer található, a zavartalan működést pedig a nyolcmagos Mediatek MT6762D Helio A25 (12 nm) processzor biztosítja. Az okostelefon 64 GB belső tárhellyel és 3 GB RAM-mal rendelkezik, a tárhely azonban microSD kártya segítségével tovább bővíthető, akár 256 GB-ig is. Az okostelefon fel van szerelve 3,5 milliméteres jack bemenettel is, ami a fül- vagy fejhallgató vásárlása során fontos információ. A készülék arcfelismerővel is rendelkezik.