Wiko View 3 tokok

A Wiko View 3 Lite, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Válassz egy márkás, minőségi telefontokot a Wiko View 3 okostelefonodra

Mit választanál inkább: egyszínű, hagyományos telefontokot, vagy esetleg a fiatalosan színes mobil védőtokok jönnek be? A kemény és ellenálló műanyag telefontok a kedvenced, vagy az erős és rugalmas szilikon inkább, esetleg a minőségi, valódi bőr telefontokot szereted? Az etuo.hu webbolt tablet- és mobiltok kínálatában minden fajtát megtalálsz! Vagy, ha a Wiko View 3 okostelefonodra éppen egy igazán trendi, színes nyomatos védőtokot szeretnél, rajta változatos grafikával, minálunk rátalálsz majd azokra a védőtokokra, amelyek igazán tetszenek! Az etuo.hu telefon kiegészítő specialista mobiltok készletében egészen sokféle, prémium minőségű mobiltokokat találsz, hogy kiválaszthasd a szeretett Wiko View 3 mobilodhoz teljesen passzoló, a mindennapi kihívásokkal szemben helytálló mobil védőtokot. Valóban prémium kategóriás telefon tokot szeretnél, ami ugyanakkor divatos, és mégis tartós mobil védőtok?

Milyen előnyökkel bírnak a Wiko View 3 telefontokok?

Mindegyik Wiko View 3 mobiltelefonnak szüksége van hatékony és minőségi védelemre a hétköznapi használat során. Találd meg a neked leginkább tetsző, minőségi telefon védőtokot az etuo.hu mobiltok webshopban! Vásárlói tapasztalatok alapján egy hatékony mobil védőtok hiányában sajnos a Wiko View 3 telefon háza is hamar tele lesz kopásnyomokkal, karcolódásokkal a mindennapos használat során. A webáruházunkban olyan megfizethető, mégis prémium telefon védőtokokat találsz, amelyek jó eséllyel meg fogják védeni a Wiko View 3 telefonodat a hétköznapi károktól.

Miért közkedveltek a Wiko View 3 okostelefonok?

A Wiko nyugaton közepesen népszerű francia márka, amelynek a View 3-as modellje 2019-ben debütált az európai piacokon. A telefon alapvetően a tripla kamerarendszere és a 4000 mAh-s akkumulátora miatt közkedvelt, mert a viszonylag gyenge, 720 x 1520 pixel felbontású, 6,26 hüvelykes kijelző jóval kevesebbet fogyaszt, mint egy Full HD képernyő. A rendszer szívét egy Mediatek Helio P22 MT6762 chipkészlet, egy PowerVR GE8320 grafikai chip, 3 GB RAM és 64 GB belső tárhely adja. A fő kamerája 12 MP-es, ezt egészíti ki egy 13 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es mélységérzékelő kamera.