Telefontok Wiko - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Wiko? Miért legyen tokod?

A legtöbb kínai telefon kezd egészségesen szép dizájnokat kapni, hogy az olcsóság és a rendben lévő hardver mellett a szemnek is kívánatos legyen. Ebben lépett szintet a Wiko telefonod, amikor francia tervezők keze kezdte simogatni az éleit, előlapját és a sarkait. Formabontó formavilág, amit a legtöbb más márka valahogy kicsit mintha máshogy csinálna. Nem vagyunk meglepve, hogy neked ez tetszett meg. Ha szeretnéd ezt a formavilágot megőrizni, válassz rá egy finoman óvó tokot, egyszínű kivitelben, vagy valami tekinteteket vonzó képet a hátlapra, mindkettő tökéletesen illik majd a telefonodhoz, és feldobja majd a mindennapi használatot.

Wiko: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Wiko

A Wiko francia ugyan, de a kínai Tinno vállalat tulajdonában van, és a kínai jó árazásnak és az egyre jobb minőségnek egyik francia képviselője. A francia tervezőiroda érdekes dizájnokkal bolondította meg a telefonjait, amelyekből sokat lehet szeretni, vagy nem szeretni, az biztos, hogy érdekes megoldások is akadnak közöttük. Míg sok kínai cég az alsó-közép, felső-közép kategóriát próbálja az áraival meghódítani, a Wiko bátran pozícionálja magát a belépő- és alapszint legolcsóbb képviselői közé, természetesen az árához képest egy kicsit többet nyújtva. A közép és felső szegmensben a meglepő dizájnelemekkel próbál nagyobb részesedést kisajtolni az eladásokból. Magyarországon egyelőre kevéssé ismert, de a világon már 30 országban jelen van.