CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Vodafone - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Miért Vodafone? Miért legyen tokod?

A Vodafone telefonok más márkáktól lettek bezsebelve, főként egy-egy korábbi generációból, tehát általában bevált készülékek. Sokat próbált darabok, amikben a hosszútávú használat mellett sem kell fogsz csalódni. A bennük lévő erő az egyetlen kompromisszum, de cserébe vélhetően nagyon baráti áron jutottál hozzá. A hosszú távú használat viszont minden telefont igénybe vesz. Ha a külsőben sem akarsz csalódni, érdemes egy védelmező, vagy mintás tokot választanod a telefonhoz. Ne aggódj, rengetegféle közül választhatsz, nem csak a nagynevű márkákra készültünk fel. Természetesen próbáltunk a Vodafone-hoz is igazodni, így a tokok közt is igen baráti áron találhatsz kedvedre valót.

Vodafone: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Vodafone

A Vodafone elsősorban távközlési szolgáltató, csakúgy, mint az Orange. Így általában kifutó, vagy leporolásra szoruló modelleket, esetleg alsóbb kategóriás telefonokat márkáz át saját felhasználásra. Ennek kompenzálására rendszerint igen kedvező áron – hűségidő vállalása mellett sok esetben ingyen – juthatnak előfizetőik korrekt készülékekhez. Az előbbiek okán előfordulnak kiemelkedően jó vételek is a telefonok között, ár-érték arányban remek választás lehet, ha hajlandóak vagyunk a kompromisszumokra, és az olcsóbb telefonoktól nem várjuk el a csúcskészülékek tudását.