Vivo Y76 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y76 5G – okostelefon tokok lenyűgöző kínálata

A Vivo Y76 5G egy nagyszerű telefon, mely számtalan rendkívüli funkcióval és színvonalas kialakítással rendelkezik. A lehető legbiztonságosabb használat érdekében viszont mindenképp tanácsos egy pazar minőségű telefon tokkal ellátni a Vivo Y76 5G-t. Online shopunk kínálatában olyan magas színvonalú telefon tokok találhatók, melyek hibátlanul passzolnak a Vivo Y76 5G nem mindennapi, menő kamerablokkjának alakjához, nem csúsznak le róla és nem gátolják a zavartalan alkalmazást. Az univerzális okostelefon tokoknak több hátrányuk is van – letakarják a telefon fontos elemeit, megnehezítik a fülhallgató és a töltő csatlakoztatását és nem is tudnak elfogadható passzolást nyújtani a Vivo Y76 5G nem megszokott kamerablokkjára. Az online shopunkban található telefon tokok hibátlanul illenek az adott telefonmodellre, és sikeresen kiküszöbölik ezeket a problémákat.

Kimagasló minőségű telefon védőtokok a Vivo Y76 5G okostelefon modellre

Az etuo.hu online shop kínálatában olyan magas színvonalú anyagokból gyártott telefon tokokat kínálunk, melyek még biztonságosabbá teszik a Vivo Y76 5G nap mint nap való alkalmazását. A telefon tokok óvjak a telefont a karcokkal és az idő fogával szemben és tompítják az ütések erejét. Pazar minőségű telefon tokjaink között mindenki találhat olyan terméket, mely hibátlanul megfelel az elvárásainak és az egyéniségének is. A kínálatunkban található telefon tokokat elismert gyártók készítik, magas színvonalú anyagokból, így a pazar védelem és a hosszú élettartam természetes. Kínálatunk legnépszerűbb termékei a klasszikus, szilikon telefon tokok, melyek pazar minőségű termoplasztikus poliuretán (TPU) szilikonból készülnek. A Vivo Y76 5G egy nagyszerű, érdekes telefon a gyártó 2021-es őszi termékvonalából. Ahhoz, hogy ez a pazar okostelefon sokáig hiánytalanul működjön és szép, karcoktól mentes maradjon, elengedhetetlen, hogy elfogadható telefon tokot vásároljunk rá, és már az alkalmazása első napjától használjuk. Az etuo.hu online boltban több olyan telefon tok található, mely hibátlanul illeszkedik erre a modellre. A telefon tokot akár az okostelefon beszerzése előtt is megrendelheti az ügyfél, így Vivo telefonja az első perctől fogva védve lesz. A hibátlan illeszkedésű telefon tokok nem esnek le az okostelefonról, nem csúsznak le róla, nem takarják le a kamerablokkot és lehetővé teszik a komfortos alkalmazást.

Minőségi, effektív telefon védőtokok

Az etuo.hu online shop kínálatában található telefon tokok olyan pazar minőségű anyagokból készülnek, melyek garantálják a telefon tok hosszú élettartamát, természetesen a rendeltetésszerű alkalmazás mellett. Kínálatunk közkedvelt termékei a termoplasztikus poliuretán szilikonból gyártott telefon tokok, melyek jól tapadnak a telefonhoz, ellenállnak a fakulással, sárgulással és deformálódással szemben és kellemes tapintásúak. Tisztításuk is rendkívül egyszerű, elég őket lemosni langyos vízzel, majd áttörölni egy kendővel, hiszen zsírtaszító felületükön nem csak kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok, de egyszerűbben le is törölhetők. Azok az ügyfelek, akik a telefon képernyőjét is szeretnék biztonságban tudni, választhatnak a pazar minőségű oldalra nyíló vagy flip telefon tokjaink közül is.

Vivo Y76 5G – specifikáció

A Vivo Y76 5G a 2021 őszén megjelent okostelefonok lenyűgöző skálájának egyik üde színfoltja. A telefon dimenziói 163,8 x 75 x 7,8 milliméter, és 175 grammot nyom. Az okostelefon műanyag hátlappal és oldalakkal és üveg előlappal van felszerelve, egy pazar minőségű telefon tok pedig tovább fokozhatja ezt a védelmet. Az okostelefon Android 11, Funtouch 12 OR-t futtat, a zavartalan működést pedig az octa core MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm) chipset garantálja. A Vivo Y76 5G egy pazar telefon, mely trendi dizájnnal és különleges kamerablokkal rendelkezik. A telefon egyik fő előnye a nagy kapacitású, 4100 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely lehetővé teszi a hosszantartó, zavartalan alkalmazást, anélkül, hogy a tulajdonosának a töltöttségi szint miatt kellene aggódnia. A telefon nagyszerű tripla kamerájának felbontása 50 MP / 2 MP / 2 MP, LED vakuval és HDR, valamint panoráma funkciókkal is rendelkezik. A szelfikamera is pazar, 16 MP-es. A készülék az USB Type-C, USB On-The-Go megoldásokat támogatja.