Vivo Y72 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y72 5G – telefon tokok hatalmas kínálata az etuo.hu-nál

Az etuo.hu telefontartozékokat kínáló webshopban többféle telefon tokot is kínálunk, melyek kiemelkedően magas minőségüknek köszönhetően megóvják a Vivo telefont a karcoktól, horzsolástól, külső sérülésektől és a lerakódott szennyeződésektől. A csúcsminőségű telefon tok lehetővé teszi, hogy megóvjuk a mobil készüléket még abban az esetben is, ha kulcsainkkal vagy más hegyes tárgyakkal együtt kerül a táskába. Egy mobil készülék csak akkor tudja sokáig megőrizni hibátlan kinézetét, ha óvatosan bánik vele a felhasználó és megfelelő védőkiegészítő tartozékokkal látja el, melyek képesek megóvni a külső fizikai sérülésektől. Ez magától értetődően a Vivo Y72 5G telefon esetében sincs másként. Egy okostelefon kiválasztása, megvásárlása időigényes munka és nem kis költség, így a legtöbben csak 2-3 évenként ismételjük meg a folyamatot. Mivel a telefont folyamatosan használjuk, magától értetődik, hogy ezzel számos veszélynek tesszük ki. A telefon tokok fantasztikus befektetésnek számítanak, hiszen viszonylag olcsón szerezhetők be, nekik köszönhetően azonban drága javításoktól kímélhetjük meg mobil készülékünket és nem utolsósorban a pénztárcánkat is.

Lenyűgöző Vivo telefon tokok az etuo.hu-nál

Az első okostelefonok megjelenésekor – a korábbi mobiltelefonok korszakáról nem is beszélve – a felhasználóknak igencsak nagy fejfájást okozott a megfelelő telefon tok beszerzése. A webáruházak megjelenését megelőzően bizony minden telefonos üzletet végig kellett járni, és az sem volt ritka, hogy egyik ilyen szaküzlet kínálatában sem bukkantunk rá arra a tokra, mely tökéletesen illeszkedett a telefonra. Ilyenkor jöttek képbe az univerzális tokok, melyek azonban csúnyán is mutattak a telefonon és az általuk biztosított védelem is kétes volt. Napjainkban a webáruházaknak köszönhetően minden telefonmodellre tudunk az otthonunk kényelméből választani tokot, és még a választék is hatalmas! A telefon tokok amellett, hogy funkcionálisak és megbízható védelmet biztosítanak a mobil készüléknek a szennyeződés-lerakódásokkal és az apróbb sérülésekkel szemben, stílusos tartozékként is megállják a helyüket. Egy minőséges telefon tok akár ajándékként is helytáll és kiváló meglepetés lehet a számunkra kedves személyek számára.

Divatos tokok a Vivo Y72 5G-re

Az etuo.hu webáruházban a vevők fantasztikus minőségű telefon tokokat is találhatnak, melyek minőséges védelmet biztosítanak a Vivo Y72 5G modell számára. Vevőink számos különböző modell közül választhatnak. Az oldalra nyíló tokok elsődleges előnye, hogy nem csak a telefon hátlapját, hanem a kijelzőjét is óvják a karcolásokkal szemben. A kínálatunkban megtalálható tokok magas minőségű műbőrből készülnek, a belső részük pedig rugalmas és kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett TPU szilikonból van gyártva. A csukható változatok mellett populárisak a szilikonos tokok is. A tokok korszerű, szép kidolgozású nyomtatott mintákkal, illusztrációkkal vagy fotókkal vannak díszítve. A lenyomat magas minőségű, modern nyomdai eljárásokkal készül, ennek köszönhetően pedig ellenállást tanúsít a fakulással és a kopással szemben is. A rengeteg megtalálható mintának és színnek köszönhetően minden vevőnk rábukkanhat arra A TOKRA, mely minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

Vivo Y72 5G – specifikáció

A Vivo Y72 5G egy fantasztikus telefon, mely mindenre képes, amit egy ilyen árkategóriás mobil készüléktől joggal elvárnak a vevők. Dimenziója 164 x 75,3 x 8,5 mm, és mindössze 193 grammos. A Vivo telefon Hybrid Dual SIM (Nano SIM és dual stand by) SIM-opcióval érhető el. A 6,58 inches IPS LCD kapacitív érintőképernyő 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon kijelzőjének rezolúciója 1080 x 2408 pixel. A telefon a Vivo modellekre jellemző Android 11, Funtouch 11.1 OR-t futtatja és nyolcmagos MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G (7 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van kiegészítve, az első szelfikamera 16 MP-es HDR, míg a fő tripla kamera rezolúciója 64 MP / 8 MP / 2 MP. A mobil készülék nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkuval van felszerelve, mely támogatja a Fast charging 18 W gyors töltési modult is. A Vivo Y72 5G telefon Dream Glow és Graphite Black fantázianevű színárnyalatokban kapható.