Telefontok Vivo Y70 - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y70 – okostelefon tokok széles felhozatala

A Vivo Y70 egy fantasztikus telefon, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő védőtartozékokkal legyen ellátva. Árukínálatunkban olyan gyönyörű tokok találhatók, melyek kifejezetten erre a modellre illeszkednek, így nem esnek le, és nem zavarják a mindennapos alkalmazást, hiszen nyílásaiknak köszönhetően a kamera, a portok és a gombok is zavartalanul használhatók. A tokokat szép, színes illusztrációk és vektorgrafikák díszítik. A tokok egyszínű változatban és nyomtatott vektorgrafikákkal és fotókkal is elérhetők – a felhasználó a saját ízlése szerint választhat. A nyomtatott minta csúcsminőségű, ellenáll a karcolásokkal és a halványulással szemben. Árukínálatunkban állatminták, édességek, ételek, gyümölcsök, autók, nyári motívumok és más korszerű minták is megtalálhatók.

Gyönyörű kidolgozású, csúcsminőségű tokok árukínálata a Vivo Y70 modellre

A Vivo Y70 egy remek, korszerű smartphone, ezért mindenképp tanácsos megfelelő védelemmel ellátni, annak érdekében, hogy sokáig meg tudja őrizni szépségét és funkcionalitását. Egy jól megválasztott tok óvja az okostelefont a mindennapos alkalmazás során fellépő mechanikai sérülésektől, mint amilyenek a kopás és a karcolások. Az okostelefon toknak köszönhetően a telefon nem csak eredeti, karcmentes kinézetét őrzi meg – értéke is kisebb mértékben csökken az idő múlásával. Az árukínálatunkban található, remek minőségű védőtokok rengeteg stílusban és színben kaphatók, így minden vásárló találhat olyan tartozékot, mely megfelel a tetszésének és a telefonja modelljének.

Vivo Y70 – specifikáció

A Vivo Y70 a gyártó egyik legjobb funkciókkal felszerelt 2020-as okostelefonja, mely a hasonló tulajdonságokkal bíró, konkurens telefonokhoz viszonyítva kedvező áron érhető el. Az okostelefon dimenziói 161 x 74,1 x 7,8 milliméter, ehhez pedig hibátlanul illeszkednek az árukínálatunkban található telefon tokok is. Az okostelefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban is elérhető. Az Android 10, Funtouch 11 OR-t futtató telefonban Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm) nyolcmagos chipset található, mely garantálja a zavartalan működést. A telefon 128 GB belső memóriával és 8 GB RAM-mal rendelkezik, emellett pedig microSDXC kártya nyílás is található rajta.