CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Vivo Y33s - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y33s – kiváló színvonalú, okostelefont védő tokok az etuo.hu választékában

A Vivo okostelefonok mellé a vásárlók leggyakrabban nem kapnak tokot a gyártói csomagolásban. Abban az esetben azonban, ha a csomagolás tartalmaz is tokot, egy egyszerű termékről van szó, mely elsősorban arra szolgál, hogy az első napokban védje az okostelefont, amíg a tulajdonos nem vásárol magának egy, a tetszésének megfelelő tartozékot. A Vivo Y33s védőtokok számos variációban érhetők el – a felhasználók rengeteg szín, minta, típus, felhasznált anyag és modell közül válogathatnak, a védőtokok ugyanis nem csak rendkívül praktikusak, hanem esztétikusak is. A gyönyörű, okostelefont védő tokoknak köszönhetően a smartphone-odat igazi stíluselemmé alakíthatod. Bárkivel előfordulhat, hogy ráun a még mindig hibátlanul funkcionáló okostelefonjára. Ilyen esetben is jó ötlet lehet a telefon tok, hiszen teljesen új külsőt kölcsönözhetünk vele kedvenc készülékünknek, és még a pénztárcánk is jól járt!

Esztétikus és trendi, okostelefont védő tokok a Vivo Y33s okostelefon modellre

Miért javasolt mindenképp ellátnod új Vivo Y33s okostelefonodat egy színvonalas okostelefon tokkal? Nos, erre akár több nagyszerű okot is fel tudunk mutatni! Először is, egy új smartphone vásárlása jelentős befektetésnek számít, így tény, hogy az okostelefont megfelelő védelemmel érdemes ellátni. Mivel az okostelefonokat személyes és munkaügyi célokra is használjuk, gondoskodnunk kell arról, hogy a rajtuk található információk és adatok biztonságban legyenek. Egy színvonalas okostelefon toknak köszönhetően nyugodt szívvel használhatjuk új Vivo mobil készülékünket. Egy okostelefon tok azért számít nagyszerű befektetésnek, mert sokkal jelentősebb kiadásoktól tudja megkímélni a vevőt, hiszen megakadályozza, hogy a drága mobil készülék megsérüljön. A legtöbb védőtok képes meggátolni a kopás, a karcolások és a horzsolások fellépését a mobil készülék hátlapján és oldalain is. A karcolások és a horzsolások mellett egy jó tok a napfénytől, a melegtől és a portól is védi a mobil készüléket. Ennek köszönhetően azok számára is hasznos lehet, akik valamikor a jövőben el szeretnék majd adni régi mobil készüléküket, hiszen a karcolásmentes készülékek sokkal magasabb áron adhatók el a sérült társaiknál. A Vivo Y33s smartphone tulajdonosai minden bizonnyal folyamatosan használják kiváló okostelefonjukat, ezzel azonban számos olyan külső tényezőnek teszik ki, amelyek károsíthatják és jelentősen lerövidíthetik az élettartamát.

Szenzációs Vivo Y33s okostelefont védő tokok az etuo.hu kínálatából

Az etuo.hu kínálatában elérhető színvonalas kiegészítők két feladatot látnak el és mindkét funkciónak tökéletesen megfelelnek. Elsősorban védenek, méghozzá megbízhatóan! Mivel elismert gyártóktól származnak és magas színvonalú anyagokból készülnek, hatékonyan védik meg az okostelefon széleit, sarkait és hátlapját a karcokkal és súrlódással szemben. A védőtokok második fontos tulajdonsága sok tulajdonos számára még fontosabb – ugyanis valljuk be, a legtöbben a mintája és a modellje alapján válasszuk ki okostelefonunk új “öltözékét”. Az etuo.hu webes áruház széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki meglelje a stílusához illő okostelefon tokot. A legnépszerűbb TPU (termoplasztikus poliuretán) védőtokok mellett közkedveltek még az öko-bőr, a fa bevonatú és a műanyag védőtokok is. Ami a minta- és a színválasztékot illeti, nem kell aggódnod, hiszen több száz modell közül válogathatsz. És ami még jobb, biztos lehetsz benne, hogy a Vivo Y33s kategóriába tartozó védőtokok tökéletesen fognak illeszkedni a mobil készülékedre!

Vivo Y33s – specifikáció

A Vivo Y33s egy remek, stílusos okostelefon az ismert gyártótól, melynek 2021 augusztusára bejelentett piacra dobását nagy izgalom övezte. A korszerű smartphone Dual SIM (Nano SIM / dual stand-by) változatban érhető el. Az okostelefon remek IPS LCD kapacitív érintőképernyője 16 M színárnyalatot tud megjeleníteni 104,3 négyzetcentiméteres felületén. A kijelző átlója 6,58 hüvelyk, rezolúciója pedig 1080 x 2408 pixel. A smartphone nagy mérete miatt kifejezetten érzékeny, ezért javasolt a védelmét egy színvonalas szilikonos vagy könyvszerű okostelefontokkal erősíteni a webshopunk kínálatából. Az okostelefon Android 11, Funtouch 11.1 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Mediatek Helio G80 (12 nm) chipset van benne. A mobil készülékben nem kivehető Li-Po akku található, melynek kapacitása 5000 mAh. A telefon Mirror Black és Midday Dream színárnyalatokban vásárolható meg.