Vivo Y21s tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y21s – magas színvonalú smartphone védőtokok széleskörű felhozatala

Az etuo.hu webáruház választékában több olyan szép és előnyös okostelefon tok is elérhető, mely biztosítja a megfelelő védelmet a Vivo Y21s smartphone számára a súrlódással, karcokkal, kopással szemben. A gazdag termékválasztékunkban elérhető, szilikonból készült védőtokok nem csak előnyösek, de divatosak, dekoratívak, igényes kidolgozásúak és mutatósak is. A hatalmas szín és magas színvonalú nyomtatott minta-kínálatnak köszönhetően minden ügyfelünk találhat a kedvére való okostelefon tokot. A termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból gyártott tokjaink egyszínűek vagy gyönyörű vektorrajzokkal vannak díszítve. Választékunkban fényképes védőtokokat is biztosítunk – ezek a mintás verziókhoz hasonlítanak, azzal a különbséggel, hogy nem vektorokkal, hanem meseszép fotókkal vannak díszítve. Látogatóink egyszínű védőtokok és mintás termékek között is válogathatnak. A kínálatunkban elérhető, okostelefont védő tokok olyan mintákkal vannak díszítve, melyek ellenállást tanúsítanak a fakulással, elhasználódással szemben, így jó sokáig szépek és látványosak maradnak.

Magas színvonalú és erős, okostelefont védő tokok a Vivo Y21s modellre

A Vivo Y21s egy számos kiváló specifikációval ellátott és szép kidolgozású smartphone, és fontos, hogy egy ilyen remek mobil készülék megfelelő okostelefon tokkal legyen felszerelve, mely lehetővé teszi a tartós, zavartalan használatát és az újszerű külső megőrzését. A stílusos szilikon védőtokok színvonalas, rugalmas anyagból készülnek és megóvják a smartphone hátlapját és oldalait a horzsolásoktól, karcolódásoktól, kopástól és az esés vagy ütés során jelentkező külső és belső sérülésektől. Az etuo.hu webáruház választékában különböző designnal gyártott smartphone védőtokok érhetők el, amelyek hatékony megvédik a Vivo Y21s telefont a mindennapos alkalmazás során. A könnyebb keresgélés érdekében a védőtokokat kollekciókra osztottuk, így a látogatók válogathatnak a nekik tetsző, hasonló stílusú termékek közül. A védőtokok magas színvonalú anyagokból vannak gyártva és úgy lettek megtervezve, hogy hiánytalanul illeszkedjenek a Vivo Y21s okostelefonra, emellett pedig lehetővé tegyék a komfortos és előnyös használatot is.

Miért vásárolj tokot Vivo smartphone-odra?

A legtöbb felhasználó a telója kijelzőjét félti legjobban a sérülésekkel szemben, azonban fontos tudni, hogy esés során az okostelefon belső alkatrészei is könnyen károsodást szenvedhetnek, ha az okostelefon nincs egy olyan tokkal felszerelve, mely enyhíti az ütés erejét. Azzal, hogy időben beszerzel a mobilodra egy színvonalas okostelefon tokot, költséges és idegesítő javításoktól, reklamációs folyamatoktól is megkímélheted magad és a telefonodat is. A tok azért is fontos, mert bármennyire is vigyázol a telódra, balesetek történnek, és a készülék kieshet a kezedből egy óvatlan pillanatban. A kedvező áron elérhető védőtokok nem csak pénzt, de időt is megtakaríthatnak, és nem kell napokra lemondanod a telefonodról. A fedeles védőtokok emellett igazolványok, bankkártyák tárolására is alkalmasak, így multifunkcionális szerepet töltenek be. A tok vásárlása során figyelj a felhasznált anyagokra és olyan termékeket válassz, amelyek színvonalas műbőrből, termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból és más minőséges és erős anyagokból készülnek. A magasított szélekre, ütésálló sarkokra is figyelj a termékleírásban, hiszen ezek a karakterisztikák mind erősítik Vivo okostelefonod védelmét. Rendkívül gazdag választékunkban biztosan találsz majd olyan terméket, mely minden elvárásodat túlszárnyalja majd!

Vivo Y21s – specifikáció

A Vivo Y21s egy trendi okostelefon, mely 2021 során vált elérhetővé a felhasználók számára. A smartphone dimenziói 164,3 x 76,1 x 8 milliméter, ezeknek a dimenzióknak pedig a webshopunkban elérhető védőtokok tökéletesen megfelelnek. A Vivo Y21s okostelefon tömege csak 182 gramm. A smartphone Dual SIM (Nano SIM / dual stand-by) verzióban vásárolható meg. A smartphone-ba a gyártó octa-core Mediatek MT6769V/CU Helio G80 (12 nm) CPU-t szerelt. A smartphone két verzióban is kapható, ami a RAM tárhely nagyságát illeti: 4 GB vagy 6 GB. A belső tárhely microSDXC kártyával akár tovább is bővíthető. A belső memória változattól 128 GB. Az okostelefon kamerájának képfelbontása 50 MP / 2 MP / 2 MP. Az okostelefon IPS LCD kijelzővel rendelkezik, melynek átlója 6,51 inch. A kijelző megközelítőleg 81.8% screen-to-body aránnyal rendelkezik. A kijelző rezolúciója 720 x 1600 pixel, 270 ppi denzitással. A kapacitív érintőképernyő 16 millió színárnyalatot jelenít meg.