Telefontok Vivo Y16 - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y16 – telefon tokok és hátlapok gazdag tárháza

Az etuo.hu GSM védőkiegészítőket kínáló online shopban igyekszünk a legklasszabb mobil készülékekre is tökéletes védőtokokat és hátlapokat biztosítani, mint amilyenek a Vivo egyre népszerűbb modelljei. Korábban nehéz volt a mobil készülékre tökéletes telefon tokot találni – az első telefonok megjelenésekor, valamint a régi típusú mobiltelefonok idejében a választék rendkívül szegényes volt. Manapság viszont, az webshopok megjelenésének köszönhetően már a legtöbb telefonváltozatra választhatunk a sikkes védőkiegészítők közül, sőt, a vásárlóknak nem feltétlenül kell beérniük az unalmas, egyszerű telefon tokokkal. A klassz telefon tokok összhangba hozhatók a ruháddal, preferenciáiddal is, de akár a kedvenc filmed vagy hobbid szerint is választhatsz magadnak mobiltelefon tokot, a különféle témaköreinknek köszönhetően.

A legklasszabb telefon tokok és hátlapok az új Vivo mobiltelefonokra

A Vivo Y16 egy a gyártó elsőrangú és klassz kidolgozású és számos jó karakterisztikával ellátott mobiltelefonjai közül, viszont ez a sikkes mobil készülék sem tud teljes ellenállást mutatni az elhasználódással és a karcolódásokkal szemben – ezek az apró stílushibák, károk pedig sokat rontanak a mobiltelefon kinézetén és nagy mértékben lecsökkentik az értékét. Miért jelentős ezt külön is kiemelni? Mert a legtöbb felhasználó az új mobiltelefon megvásárlását követően eladásra kínálja régi mobil mobil készülékét, a karcmentes, megvigyázott eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint a használat csúnya nyomát mutató, kopott és összekarcolt mobilokat. A felhasználó a telefon tokot, akár még a mobiltelefon kézhez kapása előtt is megrendelheti az etuo.hu webshopból! Amennyiben a gyártói csomagolásban található is telefon tok a mobil készülékhez, az legtöbbször egy gyengébb minőségű kiegészítő, amely arra szolgál, hogy megvédje a mobiltelefont a használata legelső napjaiban, amíg a tulajdonos nem vásárol egy masszívabb mobiltelefon tokot hozzá. Napjainkban azonban az újabb telefonokhoz már nem is jár tok, hogy a csomag minél kisebb legyen.

Eltérő stílusú, fantasztikus minőségű telefon tokok és hátlapok a Vivo mobiltelefonokra is

Az etuo.hu online shop választékában olyan elsőrangú mobiltelefon tokok érhetők el, amelyek maradéktalanul passzolnak a Vivo Y16 mobiltelefonra, nem csak a méretüket és kidolgozásukat illetően, hanem a nyílásaik, zsebecskéik tekintetében is. A telefon tokok és hátlapok legjelentősebb funkciója, hogy védelmet biztosítsanak a mobiltelefon számára az elhasználódással, karcolódásokkal és a hétköznapi használat során keletkező fizikai károkkal szemben, adott esetekben viszont a telefon tok akár a jelentősebb fizikai meghibásodásokat is képes meggátolni. A tágas választékunkban számos fantasztikus minőségű és masszív alapanyagokból előállított telefon tokkal készültünk felhasználóink számára a Vivo Y16 mobiltelefonra. A telefon tokok előnye, hogy megvédik a mobiltelefont az apróbb károkkal, meghibásodásokkal szemben, így a Vivo mobil készülék hiánytalan kinézetű marad, és az értéke sem csökken nagy mértékben. A tágas választéknak köszönhetően bárki találhat a tetszésének tökéletes mobiltelefon tokot. A sikkes grafikák a telefon tokokon egyedi külsőt adnak a mobil készüléknek, a dizájnválasztéknak köszönhetően pedig minden vásárló találhat a szükségleteit tökéletesen kielégítő telefon tokot.

Vivo Y16 – specifikáció

A Vivo Y16 egy klassz mobiltelefon, amelynek 2022-es szeptemberi piacra dobását izgatottan várták a márka rajongói. A nem mindennapi, klassz kidolgozású mobiltelefon dimenziói 164 x 75,6 x 8,2 milliméter, tömege pedig mindössze 184 gramm. A mobiltelefon Dual SIM (Nano-SIM / dual stand-by) SIM-nyílással érhető el. A mobil készülék a mobiltelefon 2022-es szeptemberi piacra kerülésének pillanatában aktuálisnak számító Android 12, Funtouch 12 operációs rendszert futtatja. A klassz mobil készülék 3 GB vagy 4 GB RAM-mal rendelkezik és 32 GB / 64 GB / 128 GB belső memóriát állít a felhasználó rendelkezésére, verziótól függően, és microSDXC kártyanyílás is van rajta, amely dedikált nyílást használ. A mobiltelefonban nyolcmagos Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processzor található. A nem kevesebb, mint 5000 mAh kapacitású Li-Po elem igazán zavartalan használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD 16M kijelző képrezolúciója 720 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 6,51 inch.