Vivo Y11s tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo Y11s – fantasztikus tokok széles felhozatala

A Vivo Y11s egy kiemelkedő teljesítményű, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő smartphone, melynek védelméről tanácsos már a megvásárlását követő napokban elgondolkodni. A legtöbb vásárló azért választ a lehető legrövidebb időn belül védőtokot, hogy még a legkisebb sérüléseket is elkerülje. A védőtok elsődleges feladata, hogy védelmet biztosítson a telefon számára a kisebb fizikai károkkal szemben. A korszerű tokok azonban nem csak ezt az egy funkciót szolgálják, hiszen esztétikus és divatos tartozékként is megállják a helyüket. Árukínálatunkban olyan okostelefon tokok találhatók, melyek csúcsminőségűek, és hibátlanul illeszkednek a Vivo Y11s okostelefonra.

Remek minőség, bőséges felhozatal - Vivo Y11s okostelefon tokok

Az etuo.hu webshop elsőrendű és erős tartozékokat kínál. A Vivo Y11s okostelefonra gyártott tokokat is csúcsminőségű anyagokból, műanyagból és szilikonból gyártják. A szilikon tokok fő előnye az elasztikusság és a komfortos használhatóság, valamint a könnyű tisztítás. A csukható tokok a képernyőt is védik a telefon szállítása során, a megerősített tokok pedig felülmúlhatatlan védelmet biztosítanak. Tokjainkat olyan gyűjteményekbe gyűjtöttük, mint a Fantastic Case család, mely vektoros grafikákkal van ellátva, a szilikon tokok Foto Case szériája, melyet fényképek díszítenek, az átlátszó Crystal Cover tokok, valamint a divatos FLEXmat case tokok. A Vivo Y11s-re is számos tokmodell elérhető, így mindenki találhat olyat, mely megfelel az elképzeléseinek.

Vivo Y11s – specifikáció

A Vivo Y11s smartphone megjelenése 2020 novemberére lett bejelentve. Rengeteg olyan újdonsággal rendelkezik, ami sokak számára vonzóvá teszi ezt az alacsonyabb árkategóriás telefont. Az okostelefon Dual SIM verzióban érhető el (Nano SIM és dual stand-by). Mérete 164,4 x 76,3 x 8,4 milliméter, tömege pedig 191 gramm. A telefon Android 10, Funtouch 11 OR-t futtat, és Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 (11 nm) nyolcmagos chipsettel működik. Belső memóriája 32 GB, microSDXC kártyával pedig akár tovább is bővíthető. A telefon RAM-ja 3 GB. A készülék duál hátsó kamerával és 8 MP-es szelfikamerával rendelkezik. Az IPS LCD kapacitív érintőképernyő 6,51 hüvelyk átlós méretű.