Vivo X80 Pro tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo X80 Pro – okostelefon tokok bőséges felhozatala a Vivo okostelefonokra

A tokok védelemmel látják el az okostelefont a külső és belső sérülésekkel szemben, ennek köszönhetően pedig esélyessé teszik, hogy annak értéke ne csökkenjen jelentős mértékben. A használt okostelefonok közül azok értékesíthetők magasabb áron, amelyek a toknak köszönhetően megőrizték eredeti külalakjukat, és nincsenek összekarcolva vagy megrepedve. A nívós tokok ahhoz is hozzá tudnak járulni, hogy a vevő a régi telefonját sokkal jobb áron tudja eladni, hiszen a tokkal védett készülékeket nem csúfítják a használat jelei, így magasabb áron értékesíthetők. A mobil tokokat javasolt és érdemes még a mobil megvásárlását megelőzően megrendelni, aminek köszönhetően a mobil készülék már a használata első pillanatától kezdve védelmet élvez majd a károsodásokkal, karcolásokkal, sérülésekkel szemben. Mit tehetünk akkor, ha nem szereztük be időben a tokot és az okostelefonunk megkarcolódott? Egy megfelelő tokkal nem csak megakadályozhatjuk a további sérüléseket, de a már meglévő károsodásokat is elfedhetjük, így mobil készülékünknek nem csak új, hanem sokkal szebb, trendibb külső és belsőt is kölcsönözhetünk.

Nívós tokok a Vivo mobil védelmére

A Vivo X80 Pro a népszerű gyártó egyik nagyszerű mobil készüléke, melyre számtalan, kifejezetten erre a mobilra gyártott tokot biztosítottunk online shopunkban. A zseniális minőségű felhasznált anyagoknak köszönhetően a tokok sokáig használhatók és védelemmel látják el a szenzációs mobilt a karcolásokkal, súrlódással, kopással és más sérülésekkel szemben. A kellően elasztikus és masszív poliuretánból (rövidítve: TPU) előállított szilikon tokok és hátlapok védelmet biztosítanak a mobil hátlapjának és oldalainak a fizikai károsodások nagy részével szemben. Amellett, hogy védelmet biztosítanak a mobil készülék számára, az okostelefon tokok igazán felkapott, ízléses és korszerű védőkiegészítők is. A mintás, tarka okostelefon tokok vidámságot tükröznek és könnyen a tulajdonosuk karakteréhez igazíthatók. Az egyszínű tokok szerények és elegánsak. Választékunkban több témához kötött tok is elérhető, amelyeket gyűjteményekbe rendeztünk, a könnyebb böngészhetőség érdekében. Bőséges felhozatalunknak köszönhetően minden vevőnk találhat olyan okostelefon-modellt, mely megfelel az elvárásainak, ízlésének és a tetszésének.

Elsőrendű tokok a Vivo X80 Pro modellre

Online shopunk felhozatalában olyan szenzációsan minőséges tokok is elérhetők, amelyek kifejezetten a Vivo X80 Pro okostelefon-modellre lettek megalkotva, és megfelelnek a mobil kidolgozásának, nem csak méretük, hanem a kamerának, portoknak kialakított kivágások, zsebecskék és fülecskék tekintetében is. Napjaink mobiljai akár több éven át is nagyszerűen és problémamentesen működnek, értékük csak minimálisan csökken, állapotuk sokáig újszerű marad, de csak abban az esetben, ha erre alkalmas védőkiegészítőkkel vannak felszerelve, mint amilyenek a telefon tokok. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a mobil tulajdonosa mielőbb megfelelő tokot biztosítson Vivo okostelefonjára, mely effektíven fogja védeni a Vivo X80 Pro okostelefon-modellt a súrlódással, kopással és az apróbb karcolásokkal szemben. Az etuo.hu okostelefon védőkiegészítőket kínáló online shopjában olyan zseniális minőségű és masszív okostelefon tokokat biztosítottunk vevőinknek, amelyek kifejezetten a Vivo X80 Pro mobil modellre lettek gyártva, így esélyessé teszik a maximális védelmet és a problémamentes használatot.

Vivo X80 Pro – specifikáció

A Vivo X80 Pro a gyártó nemrégiben, 2022 áprilisában piacra dobott, trendi és aktuális mobiljainak egyike. A mobil dimenziói 164,6 x 75,3 x 9,1 milliméter, tömege pedig 215 gramm. A mobil Dual SIM verzióban (Nano-SIM / dual stand-by) szerezhető be. Az okostelefon Android 12, Funtouch 12 operációs rendszerrel működik, a hiánytalan működést pedig az octa-core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) chipset biztosítja. A mobil 256 GB / 512 GB belső tárhellyel rendelkezik, ami az átlag vevőnek több, mint elég a fotók, videók és zenék tárolására. A mobil készülék lehengerlő, 8 GB / 12 GB RAM-mal rendelkezik, dedikált microSDXC kártyanyílás viszont nincs rajta. A mobil Li-Po akkujának a kapacitása 4700 mAh, és Fast charging 80 W modullal is rendelkezik. Az LTPO3 AMOLED képernyő átlós mérete 6,78 inch, rezolúciója pedig 1440 x 3200 pixel. A mobil USB Type-C 3.1 porttal van felszerelve.