36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Vivo X60 Pro 5G tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Vivo X60 Pro 5G – kitűnő minőségű okostelefon tokok

Kínálatunkban idősebbek és fiatalok, férfiak és nők is megtalálhatják azt a telefon tokot, mely megfelel a preferenciáiknak, és amely segít nekik az egyéniségük kifejezésében. Az egyszínű telefonos tokok előnye, hogy nem változtatnak jelentős mértékben a Vivo X60 Pro 5G telefon kinézetén, viszont kölcsönöznek neki egy pazar, letisztult kinézetet. Azok a vevők, akik a vidám, tarka tokokat részesítik előnyben, több ilyen termék között válogathatnak, választékos minta-kínálatunknak köszönhetően pedig mindenki találhat a személyiségéhez, ízléséhez, hobbijához passzoló lenyomatokat a minőséges tokjainkon. A telefon tokokkal akár a számunkra kedves személyeket is meglephetjük, hiszen ajándéknak is kiválóak! Ha tudjuk, milyen telefonja van szeretteinknek, választhatunk nekik egy gyönyörű telefon tokot meglepetésként! Ezt akkor is megtehetjük, ha telefonjukon már van tok, hiszen manapság már nem csak a saját ruhatárunkat cserélgetjük, hanem telefonunk tokját is az adott alkalomhoz tudjuk igazítani.

Divatos mobiltokok a Vivo X60 Pro 5G telefonmodellre

A telefon tokok vitathatatlanul hasznos kiegészítők, ugyanis megóvják az érzékeny telefonokat a kopástól és a mindennapi használat során fellépő karcoktól, sőt, még a nagyobb károk esélyét is nagy mértékben tudják minimalizálni, így nem is csoda, hogy a korszerű mobil készülékek elmaradhatatlan kiegészítő tartozékainak számítanak. A telefontartozékokat kínáló webshopunkban megtalálható TPU tokok előnye, hogy minőséges anyagból vannak gyártva, mely nem sárgul és merevedik meg, hosszabb élettartamú és rugalmasabb is a hagyományos szilikonnál. Az oldalra nyitható, fedeles tokjaink minőséges műbőrből készülnek, belsőjük pedig szilikonból van kidolgozva, így jó tartást biztosít a telefonnak. Kínálatunkban olyan speciális tokok is találhatók, melyeket alumínium lemez egészít ki, vagy gravírozott fa burkolat díszít. Ugyan a Vivo telefonjai már régóta bizonyítják minőségüket, a többi korszerű telefonhoz hasonlóan ezek a mobil készülékek sem immunisak a karcolásokra és a sérülésekre, így tanácsos rájuk megfelelő telefon tokot biztosítani.

Lenyűgöző, stílusos védőtokok a Vivo X60 Pro 5G telefonmodellre

A Vivo X60 Pro 5G egy lenyűgöző telefon, a gyártó idei kínálatából. A cég ugyan már régebb óta ismert névnek számít az okostelefonok piacán, hazánkban azonban nemrég lett populáris – viszont máris több rajongó várja izgatottan az újabb Vivo telefontípusok piacra dobását. És ha már türelmesen kivártuk a számunkra ideális telefonmodell megjelenését, tanácsos azonnal gondoskodnunk a védelméről is. A tokok hatékony védelmet biztosítanak a karcolódásokkal, kopással és a külső fizikai károkkal szemben, ennek köszönhetően pedig hosszú élettartamot és komfortos használatot biztosítanak. A tokok hiánytalanul illenek a Vivo X60 Pro 5G telefon dimenzióihoz, a kialakított kivágások a tokon pedig lehetővé teszik a portok, a kamera és a hangszóró zavartalan használatát, anélkül, hogy a telefon tokot le kellene venni. A telefontartozékokat kínáló webshopunkban mindenki találhat olyan, a Vivo telefonra passzoló telefon tokot, mely magas minőségű anyagának köszönhetően hosszú távon védi hatékonyan a Vivo X60 Pro 5G telefonmodellt. Egy tokkal nem csak magunkat ajándékozhatjuk meg, de ajándékötletként is kiváló, születésnapra vagy akár karácsonyra, évfordulóra is – egy tok nem csak praktikus ajándék, de a hatalmas mintaválasztéknak köszönhetően azt is lehetővé teszi, hogy igazán személyre legyen szabva!

Vivo X60 Pro 5G – specifikáció

A modern Vivo X60 Pro 5G stílusos, pazar kidolgozású, szürke és aurora színben is beszerezhető. A telefon dimenziója 158,6 x 73,2 x 7,6 milliméter. A telefon Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) megoldással szerezhető be. A mobil készülék a piacra kerülésekor legkorszerűbb Android 11, OriginOS operációs rendszert futtatja és octa-core Exynos 1080 (5 nm) chipsettel van felszerelve. A telefon microSD kártya befogadására nem alkalmas, ugyanis nem rendelkezik memóriakártya-nyílással. A telefon 6,56 inch átlós méretű AMOLED képernyője 1080 x 2376 pixel felbontású. A képernyő képsűrűsége megközelítőleg 398 ppi, 16 M színárnyalat megjelenítésére képes. A telefon lenyűgöző, 12 GB RAM és 256 GB belső memóriával van ellátva. A nem kivehető Li-Po akkujának a kapacitása 4200 mAh, mely a Fast charging 33 W funkciónak köszönhetően gyorsan tölt és komfortos használatot biztosít a felhasználók számára.