Vivo X51 5G tokok

Szűrők Collapse
Tok típusok 1
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo X51 5G – tokok széleskörű árukínálata

Az etuo.hu webshopban rengeteg tok található a Vivo X51 5G okostelefon modellre. A vásárlók választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló modellek közül is. A csukható tokok fantasztikus megoldásnak számítanak, ha a vásárló szeretné az okostelefon kijelzőjét is megfelelő védelemmel ellátni. A csukható tokok bőrutánzatból készülnek és sokáig használhatók. Árukínálatunk populáris darabjai a szilikon tokok is, melyek elasztikus és erős anyaguknak köszönhetően a telefon hátlapját és oldalait is hatékonyan óvjak. Az egyszínű tokok mellett olyan tartozékokat is kínálunk, melyeket gyönyörű nyomtatott minták díszítenek. A nyomtatott minták erősek, nem kopnak, és ellenállnak a halványulásnak.

Megbízható védelem a külső, fizikai károkkal szemben

A Vivo X51 5G smartphone tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc telefonjukat mindig biztonságban tudhassák. Az okostelefon veszélytelen és komfortos alkalmazása könnyen biztosítható az árukínálatunkban is elérhető, különböző fajtájú védőtokok segítségével. Az etuo.hu webshop kifejezetten széles árukínálattal büszkélkedhet, hiszen a vásárlók választhatnak a klasszikus és a korszerű kidolgozású okostelefon tokok közül, melyek hibátlanul illeszkednek a Vivo X51 5G telefonra. A remek illeszkedés azért fontos, mert lehetővé teszi az okostelefon komfortos és zavartalan alkalmazását, a megfelelő tok pedig biztosítja a védelem maximális fokát. A webshopunkban mindenki találhat olyan tokot, mely nem csak a Vivo X51 5G okostelefonjának, hanem a stílusának is megfelel.

Vivo X51 5G – specifikáció

A Vivo X51 5G egy fantasztikus, új smartphone, mely 2020 októberében debütált. Az okostelefon 181,5 grammos, dimenziói 158,5 x 72,8 x 8 milliméter. Az okostelefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban kapható. Az AMOLED, 90Hz, HDR10+ kapacitív érintőkijelző 16 millió színárnyalat megjelenítésére alkalmas. A képernyő átlója 6,56 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2376 pixel, denzitása 398 ppi. A telefon Android 10, Funtouch 10.0 OR-t futtat, a zavartalan működésről pedig az octacore Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) chipset gondoskodik. A készülék 256 GB belső tárhellyel és 8 GB RAM memóriával rendelkezik.