CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Vivo V21 5G - Tok, hátlapok

A Vivo V21, két teljesen különböző modell

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo V21 5G – mobiltelefon tokok a legújabb Vivo okostelefonokra

A menő okostelefonok számtalan olyan funkcióval rendelkeznek, melyek nagyban megkönnyítik a tulajdonosuk dolgát. Mivel okostelefonunk a nap minden órájában egy karnyújtásnyira van, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy előbb vagy utóbb lelökjük, kiejtjük, megkarcolódik és meghibásodik, ezért fokozottan fontos, hogy minőségi védőkiegészítőkkel legyen védve. Az etuo.hu kínálatában megtalálható minőségi tokok jól védenek a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben és elegáns, szép kialakításúak is, ennek hála pedig igazán felkapott és menő tartozékok. Azok a vásárlóink, akik szeretnék a lehető legnagyobb védelemmel ellátni új Vivo okostelefonjukat, a tok mellé egy kitűnő minőségű kijelzővédő fóliát vagy edzett védőüveget is be tudnak szerezni, legyen szó szilikon tokról vagy csukható, öko-bőr modellről.

Minőséges és hatékony Vivo tokok

Ahhoz, hogy az új Vivo smartphone-od hosszú ideig sérülésmentesen is nézzen ki, nem elég óvatosnak lenned, hiszen a baj bármelyik pillanatban bekövetkezhet, a smartphone pedig könnyen megkarcolódhat, megsérülhet, ha kiesik a kezedből vagy lelököd valahonnan – hát még ha gyermekek keze ügyébe is kerülhet. A smartphone-t ezért javasolt már a beszerzése napjától kezdve minőségi tokokkal óvni, melyek megakadályozzák az apróbb karcolódások és a horzsolások, kopás keletkezését. Online áruházunkban olyan okostelefon tokok kaphatók, melyek minőségi anyagokból, például öko-bőrből és termoplasztikus poliuretánból lettek gyártva, így tökéletesen illenek az okostelefonra, nem csúszkálnak rajta és nem is esnek le róla. A tokon lévő kivágások megkönnyítik a mobil eszköz alkalmazását. A védőtokkal ellátott Vivo okostelefon esetében nem kell az miatt aggódnia a tulajdonosnak, hogy megkarcolják-e a smartphone hátlapát a veszélyes, éles és hegyes tárgyak! A menő, felkapott mobiltelefon-tokoknak még egy kiemelkedő előnyük van – esztétikus, szép kialakításuknak hála igazán divatos tartozékok is, melyek nem csak védenek, hanem gyönyörűen is mutatnak.

Hosszantartó kidolgozású, minőségi Vivo V21 5G okostelefon tokok

Az etuo.hu netes áruházban olyan smartphone-kiegészítők is megvásárolhatók, melyek kifejezetten a Vivo V21 5G smartphone típusra lettek tervezve és gyártva. Az okostelefon tokok maradéktalanul illenek a Vivo V21 5G smartphone kialakításához, kivágásaiknak hála pedig nem fedik le az okostelefon fontos komponenseit, például a kamerablokkot. Az etuo.hu csapata rendkívül fontosnak tartja, hogy a legmenőbb, nemrég piacra dobott okostelefon típusokra is nagyszerű mobiltelefon tokokat tudjunk kínálni vásárlóinknak. A tokok védenek a karcolásokkal, kopással, horzsolásokkal szemben, egyes modellek pedig képesek minimalizálni az esés során keletkező sérülések és meghibásodások esélyét is. Ahhoz, hogy a Vivo smartphone hosszú ideig meg tudja őrizni karcmentes állapotát, rendkívül fontos, hogy az alkalmazása első napjától kezdve egy rá pontosan passzoló okostelefon tokkal legyen ellátva. A Vivo V21 5G smartphone-ra illő mobiltelefon tokokat így akár azok az ügyfeleink is megrendelhetik, akik még csak most tervezik beszerezni új Vivo okostelefonjukat. A webáruházunk gazdag kínálatában elérhető mobiltelefon tokok tökéletes illeszkedést tesznek lehetővé, méretben, alakban és a kamerablokknak, portoknak kialakított kivágások és a gomboknak kidolgozott zsebecskék tekintetében is, emellett pedig rendkívül szép kidolgozásúak és csinosak is.

Vivo V21 5G – specifikáció

A Vivo V21 5G a gyártó egyik népszerű okostelefontípusa. Az okostelefon dimenziói 159,7 x 73,9 x 7,3 milliméter. Az okostelefon Dusk Blue, Sunset Dazzle és Arctic White színárnyalatokban is megvásárolható, egy mintás, tarka tokkal azonban jelentősen feldobható a megjelenése. A Vivo okostelefon Android 11, Funtouch 11.1 OR-t futtat. A smartphone-ba a gyártó octa-core MediaTek MT6853 Dimensity 800U 5G (7 nm) chipsetet épített be. A Vivo V21 5G 128 GB / 256 GB belső memória és 8 GB RAM változatban érhető el. A belső memória bővítésére microSDXC kártyával van lehetőség, mely osztott SIM nyílást használ. Az okostelefonban nagyszerű, nem kivehető Li-Po akkumulátor van, melynek kapacitása 4000 mAh. Az akkumulátor a Fast charging 33 W opciót is támogatja. Az okostelefon AMOLED képernyőjének átlós mérete 6,44 hüvelyk, képrezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. Az okostelefon tripla rendszerű fő kamerája 64 MP / 8 MP / 2 MP-es.