Telefontok Vivo V21 - Tok, hátlapok

A Vivo V21 5G, két teljesen különböző modell

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo V21 – mobiltelefon tokok páratlan választéka

Online áruházunkban olyan mobiltelefon tokokat biztosítottunk vásárlóink számára, melyek lehetségessé teszik a legújabb okostelefon típusok biztonságos és kényelmes alkalmazását is. A mobiltelefon tokok legfontosabb feladata, hogy védelmet biztosítsanak a Vivo okostelefon oldalainak és hátlapjának is a karcolásokkal és egyéb sérülésekkel szemben. A kínálatunkban rendelkezésre álló szilikonos okostelefon tokok kellően rugalmas és hosszú élettartamú termoplasztikus poliuretánból vannak gyártva, mely nem deformálódik el, vagy veszíti el alakját. A tokok amellett, hogy rendkívül praktikusak, pompás és divatos kiegészítőként is megállják a helyüket – tulajdonosuk az okostelefon tok segítségével saját stílusára szabhatja Vivo okostelefonját, vagy éppen a saját ruhatárával összhangban “dekorálhatja” Vivo V21 okostelefonját. A tokok minőséges kialakításuknak hála hosszú ideig használhatók és stabil védelmet eredményeznek.

Elsőrangú minőség, zseniális védelem a Vivo V21 smartphone típusra

A Vivo V21 egy menő, elsőrangú kialakítású smartphone, mely 2021-ben került a polcokra. A smartphone azonban rengeteg nagyszerű jellemzője mellett sem tud ellenállást tanúsítani a külső károsodásokkal, karcolásokkal és horzsolással szemben – ezek a kis sérülések pedig jelentősen rontanak az okostelefon kinézetén és az értékét is lecsökkenthetik az esetleges jövőbeli eladás során. Az internetes áruházunkban megvásárolható mobiltelefon-tokok csúcsminőségű anyagokból vannak legyártva, precízen illenek a Vivo V21 smartphone kialakításához és biztosítják a feltétlenül szükséges védelmet az okostelefon számára. Gazdag árukínálatunkban minden látogató találhat olyan smartphone tokot, mely nem csak védi az okostelefont, hanem menő divatkellékként is helytáll. A tokok védenek az apróbb horzsolásokkal és a karcolásokkal szemben, így jó hosszú ideig megőrzik a Vivo V21 smartphone sérülésmentes kinézetét. Tanácsos őket már az okostelefon megvásárlását követő napokban beszerezni, hogy a legelső sérülésektől is megvédjük a Vivo mobil eszközt.

Minőséges okostelefon tokok, különböző mintákkal és lenyomatokkal

A mobiltelefon-tokok első és legfontosabb feladata, hogy megvédjék a Vivo okostelefont a rendeltetésszerű alkalmazás során fellépő karcolásokkal, kopással és horzsolásokkal szemben. A tokok viszont bizonyos esetekben még a komolyabb külső sérülésektől is meg tudják védeni az okostelefont, melyek az esés vagy masszívabb ütések során keletkeznek. Az okostelefonokra gyártott tokok elsődleges funkciója, hogy megvédjék a készüléket a kisebb sérülésekkel és a kopással, piszokkal szemben, ennek hála pedig a készülék hosszú ideig tökéletes kinézetű maradhat. Az etuo.hu webáruház páratlanul óriási árukínálatának hála minden látogató találhat olyan tokot, mely megfelel az ízlésének, preferenciájának és a tetszésének. Akik szeretik a színpompás, menő okostelefon tokokat, elsőrangú vektormintákkal díszített tokjaink között válogathatnak. A Vivo V21 egy rendkívül előnyös, menő okostelefon, mely különleges és tökéletes védelmet igényel a rendeltetésszerű alkalmazás során, hogy a telefon szépsége hosszú ideig megmaradjon. Az etuo.hu online shopban elérhető Vivo V21 kiegészítőket a gondos kialakítás, a smartphone-ra való passzolás, a magas minőség és a kielégítő védelem jellemzi. A felkapott tokjainknak hála a smartphone-t a saját ízlésére alakíthatja a vásárló és kényelmesen használhatja a mindennapok során.

Vivo V21 – specifikáció

A Vivo V21 a gyártó egyik legtrendibb, 2021-es smartphone típusa. Az okostelefon dimenziói 159,7 x 73,9 x 7,3 milliméter, tömege pedig 176 gramm. Az okostelefon Hybrid Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) verzióban érhető el. A Vivo V21 smartphone típuson Android 11, Funtouch 11.1 OR van, a zavartalan működésről pedig az octa-core MediaTek MT6853 Dimensity 800U 5G (7 nm) chipset gondoskodik. A Vivo okostelefon 128 GB vagy 256 GB belső tárhellyel és nem kevesebb, mint 8 GB RAM-mal rendelkezik, a memória pedig microSDXC kártyával bővíthető ki, mely osztott SIM nyílást használ. A smartphone nem rendelkezik 3,5 milliméteres jack porttal, amit a fül- vagy a fejhallgató kiválasztásakor érdemes figyelembe venni. Az okostelefon egyik fontos előnye a 4000 mAh kapacitású, nem kivehető Li-Po akkumulátor is, mely Fast charging 33 W modullal is rendelkezik, ennek köszönhetően pedig fél óra alatt akár 63%-ra is képes feltölteni. A mobil eszköz AMOLED HDR10+ képernyőjének átlós mérete 6,44 inch, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A képernyő screen to body aránya 84,8%, denzitása pedig 409 ppi.