CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Vivo - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo – tokok bőséges kínálata a Vivo telefonokra

A Vivo telefonok nemrég jelentek meg az európai piacon, és kiemelkedő tulajdonságaiknak köszönhetően máris nagy népszerűségre tettek szert. A kínai gyártó telefonjainak egyik nagy előnye a szép, letisztult design. Az ilyen nagyszerű mobil készülékeket mindenképp fontos megvédeni a külső sérülésektől és károktól, ezért árukínálatunkban olyan, a Vivo modellekre tökéletesen illeszkedő telefon tokok is megtalálhatók, melyek nem zavarják a használatot és nem takarják el az okostelefon fontos elemeit. A tokok stabil védelmet tesznek lehetővé az okostelefon számára a mindennapos alkalmazás során keletkező kisebb fizikai sérülésekkel, kopással, karcolásokkal és más károkkal szemben.

Stabil védelem és magas minőség – Vivo telefon tokok

Az etuo.hu webshop bőséges árukínálatát a kínai Vivo gyártó Európában nemrég megjelent telefonjaira illeszkedő védőtokokkal is kibővítettük. A remek minőségű tokok védelmet nyújtanak a Vivo okostelefonoknak a mindennapos alkalmazás során keletkező sérülések ellen. Azok a vásárlók számára, akik a képernyőt is szeretnék megvédeni a telefon szállítása során, az oldalra nyíló tokokat tanácsoljuk, melyek lefedik a kijelzőt is. Az etuo.hu webshop közkedvelt termékei a szilikon tokok is, melyek jól tapadnak a telefonhoz, nem csúszkálnak, kellemes fogásúak, így lehetővé teszik a zavartalan alkalmazást. Kínálatunkban egyszínű és mintás tokok is találhatók. A nyomtatott minta csúcsminőségű, nem fakul és nem kopik, így sokáig szép marad. A Vivo telefonra gyártott tokjaink elismert gyártók műhelyeiből származnak és kiváló minőségű anyagokból készülnek.

Vivo – specifikáció

A Vivo Communication Technology egy kínai technológiai cég, mely okostelefonokat, okostelefon tartozékokat, szoftvereket és online szolgáltatásokat tervez és fejleszt. A gyártó a telefonjaihoz saját, Android alapú operációs rendszert fejleszt, mely a Funtouch OS nevet kapta. A céget 2009-ben alapították, az európai piacra pedig 2020 októberében lépett be. A készülékeket a világ több, mint 100 országában forgalmazzák. Az Egyesült Államokban a telefonokat, a BLU márkanév alatt árusítják. A Vivo telefonok kiváló karakterisztikáiknak és ár-érték arányuknak köszönhetően gyorsan elnyerték az európai felhasználók tetszését is.