36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

univerzális tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Sale
 
Pisztolytáska Classic - L méret

Pisztolytáska Classic - L méret

2 390 Ft
4 190 Ft
/ raktáron
Sale
 
Pisztolytáska Classic - M méret

Pisztolytáska Classic - M méret

2 390 Ft
4 190 Ft
/ raktáron

 

 
Sale
 
Pisztolytáska Classic - XL méret

Pisztolytáska Classic - XL méret

2 390 Ft
4 190 Ft
/ raktáron

Univerzális tokok a klasszikus megoldásokhoz

Azok számára, akik az élet minden terén inkább a klasszikus megoldásokat részesítik előnyben, olyan telefontokokat kínálunk, amelyek egyaránt védelmet képesek nyújtani a régi és az új típusú telefonmodelleknek is. Az általános tokok univerzálisak, így azokba mérettől függően régebbi típusú telefon épp úgy belehelyezhető, mint az újabb okos telefonok egyes modelljei. Ha tehát nem találsz a készülékedhez megfelelő telefon tokot, egy univerzális mobiltok mindig jó választásnak bizonyulhat.

Az ablakos, univerzális flip tokokkal annak kinyitása nélkül ellenőrizheti a pontos időt

A textil bőr vagy más néven öko-bőr flip tokok ablakos verzióival anélkül is látható a bele helyezett készülék kijelzőjének felső egyharmada, hogy a tokot folyamatosan nyitogatnánk. Egy általános méretű, ablakos flip tok kifejezetten hasznos olyankor, amikor valamilyen okból nem veheted kézbe a készülékedet, de aktualitásában szeretnéd látni a pontos időt vagy épp némítás esetén a bejövő hívásokat.

A természetes bőr örök klasszikus akkor is, ha telefon tokokról van szó

A lágy tapintású, különleges cserzésű természetes bőrből készült, szép kivitelű általános méretű bőrtokok anyaga olyan tartós, hogy akár telefonok több generációját is képes kiszolgálni. Azok, akik szeretik a valódi bőr érintését, illatát tudják jól, hogy a bőr tok nem igényel különösebb extra mintázatot, hiszen a természetes bőr az idők múlásával, természetes módon nyeri el sajátos, egyedi patináját. Ideális a természetes bőr tok azok számára, akik több készüléket, felváltva használnak, valamint azoknak is, akik egyéb téren is előnyben részesítik a valóban élethosszig tartó, tartós kivitelű, természetes bőr termékeket.

A zseb-kialakítású univerzális tokok általánosan több típusú készülékhez is illeszkedhetnek

A tokok zsebszerű belseje egy bársonyos, puha, mikroszálas anyaggal van bélelve, amely így kíméletesen védi a készülékek kijelzőjét a karcolódásoktól, valamint a telefonházat a kopástól annak akár gyakori ki- és behelyezése során is. A zsebszerű univerzális tok jól ellenáll az általános külső behatásoknak és megfelelően védi azoktól a benne tárolt készülékeket.