36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

UMI tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Miért UMI? Miért legyen tokod?

Az UMi még a budget telefonok közt is a budget választás volt számodra. Fillérekért akartál egy kinézetre és tudásra is rendben lévő telefont. Mikor az UMi-t választottad, pontosan ezt kaptad. Nem többet, nem kevesebbet. Más telefonokat is láttál fillérekért, de az UMi volt az, ami sem kívül, sem belül, meg persze használat közben sem látszik filléresnek. Itt a következő lehetőséged a budget választásra. Vegyél rá egy olyan tokot, amivel egyedivé varázsolod, és a pénztárcabarát választásod élettartamát még jó pár szezonnal tovább nyújtod, hogy hosszan elkísérjen ez a választás. Közben pedig ne felejtsd el, hogy a tok nem csak véd, de ki is fejez téged; válaszd a neked tetszőt!

Umi: Mit tudnak a tokjaink?

Minden tok, amit nálunk találsz garantáltan sokáig elkíséri majd a telefonod és téged. Hosszú ideig megtartja a konszolidált, vagy épp vibráló színvilágot, hogy olyan kiegészítőd lehessen amilyenre mindig vágytál. Pontosan illeszkedik majd a telefonra, nem csúszik ki belőle. Mindegyik tok olyan anyagokból készül, hogy védje is a telefonod, némelyik az egyszerűbb karcoktól óvja meg, mások direkt arra készültek, hogy az igazán nagy balesetek után is épen húzd elő a telefonod. Szinte minden tokból találsz egy csomó különböző mintát és színt, hogy kedvedre válogathass. Minden nyomott minta extra tartósra készül, nem kopik le egyhamar. Az elrendezés miatt sem kell aggódnod, telefonjainkhoz általában találsz többféle kialakítást, de mindegyiken pont ott lesznek a gomboknak való helyek, ahol kell. Nem spórolj az időddel, nyugodtan nézd át a választékot, hozz jó döntést, válaszd a hozzád legközelebb állót!

A márkáról - Umi

Az UMi az alsó kategória biztos választása címért száll általában ringbe, és ezt többnyire meg is tudjuk ítélni neki. A legolcsóbb telefonok között mindig sok az ismeretlen, a lutri választás. Itt tud az UMi magabiztos alapszintet hozni. A dizájn általában kellemes, bár mintha már minden részletet láttunk volna valahol máshol. Sok UMi egész kevés szégyenérzet mellett próbál hajazni a nagyobb gyártók telefonjaira, ezt többnyire egész ügyesen teszi. Persze többnyire jól áll neki a távolság, és az első érintésre lehull a lepel. Ezt azonban az árcédulát látva aligha tudjuk felróni neki, azért a pénzért, amiket UMi telefonért kiadunk, még mindig valami többletet kapunk, mint a tucat ismeretlen név készülékeitől.