Tecno Spark 6 Go tokok

Tokok a Tecno Spark 6 Go


?

Hogyan ellenőrizhetjük le a telefon modelljét?

A Tecno Spark 6, két teljesen különböző modell

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tecno Spark 6 Go – mobiltelefon tokok bőséges felhozatala

A Tecno Spark 6 Go egy elegáns, stílusos kidolgozású és előnyös telefon a gyártó legújabb kínálatából, azonban természetesen ez a telefon sem képes ellenállást tanúsítani a karcolódásokkal és a kopással szemben, ezek az apró szépségszépséghibák pedig jelentősen lelecsökkentik az értékét és sokat rontanak a telefon külalakján. Miért emeltük ki pont az érték csökkenését? Azért, mert a legtöbb vevő a régi mobil eszközét eladásra kínálja, miután beszerez egy újabb típust. A karcolásoktól mentes, jól megőrzött mobil eszközöket pedig jóval magasabb áron lehet eladni, mint a kopott és össze-vissza karcolt, nem megvigyázott telefonokat. Hogy tudjuk megvédeni a telefonunkat? Olyan módon, hogy közvetlenül a Tecno Spark 6 Go kézhez kapása után kiválasztjuk és megrendeljük az ideális védőtokot, mely illeszkedni fog rá. Ha már biztosak vagyunk abban, melyik telefonmodellt választjuk majd, akár egy lépéssel előrébb is ugorhatunk, és még a telefon megvásárlása előtt is megrendelhetjük a tokot! Ugyan sok modell mellé jár egy tok is, az legtöbbször egy alacsonyabb minőségű termék, melynek feladata, hogy védje a telefont használata első napjaiban, amíg nem szerzünk hozzá egy komolyabb, erősebb tokot.

Különböző stílusú, kiemelkedő minőségű mobiltelefon tokok

Az etuo.hu online bolt árukínálatában olyan kiemelkedő minőségű telefon tokok között böngészhet a látogató, melyek hiánytalanul illenek a Tecno Spark 6 Go telefonra, nem csak a méretüket illetően, hanem a speciálisan kialakított nyílásaik, kivágásaik tekintetében is. A tokok védelmet biztosítanak a smartphone számára a kopással, karcolásokkal és a hétköznapi használat során fellépő mechanikai károsodásokkal szemben. Az árukínálatunkban számtalan kiemelkedő minőségű és erős alapanyagokból gyártott telefontokkal készültünk vevőink számára a Tecno Spark 6 Go telefonra. A tokok feladata, hogy megvédjék a telefont az apróbb károsodásokkal, sérülésekkel szemben, így a Tecno Spark 6 Go hosszú ideig újszerű külalakú marad, és az értéke sem csökken túl nagy mértékben. A jól megválasztott tok teljesen új külsőt tud kölcsönözni a telefonnak, és a telefonmodell, valamint a vásárló stílusa vagy hobbijai alapján is kiválasztható. Azzal, hogy új ruhába bújtatjuk a telefonunkat, kifejezhetjük a saját stílusunkat és menővé, egyedivé varázsolhatjuk a Tecno mobil eszközünket.

A legmenőbb telefontokok az új Tecno telefonmodellekre

Az etuo.hu online áruház egyik legfőbb céljának tartja, hogy a lehető legtöbb smartphone- és tablettípusra tudjon alkalmas tokokat biztosítani, széles árukínálatában. Régebben nem volt egyszerű feladat megfelelő tokot találni a telefonunkra, főleg akkor, ha egy ritkább modellünk volt. Manapság azonban – főleg az online áruházak virágzásának köszönhetően – már a legtöbb telefonmodellre elérhetők a különböző kiegészítők, sőt, a vevőknek nem feltétlenül kell beérniük az egyszerű tokokkal, akkor sem, ha kevésbé ismert telefonmodelljük van. Az etuo.hu online áruház több színben, sőt, számtalan eltérő fényképpel, vektorgrafikával, mintával díszített, divatos tokot is biztosít az olyan, talán kevésbé ismert modellekre is, mint a Tecno telefonok. A menő tokok kombinálhatók a vásárló ruhatárával, pénztárcájával, táskájával, de akár a személyiségével is. A tematikus gyűjteményeknek köszönhetően kedvenc sorozatunk, ételünk, italunk szerint is választhatunk tokot.

Tecno Spark 6 Go – specifikáció

A Tecno Spark 6 Go egy modern telefon, melynek áprilisi piacra kerülését izgatottan várták a márka rajongói. A letisztult, divatos kialakítású smartphone dimenziói 165,6 x 76,3 x 9,1 milliméter. A telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) kártyanyílással érhető el. A mobil eszköz az Android 10 (Go edition), HIOS 6.2 operációs rendszert futtatja. A mobil eszköz négy változatban érhető el: 32 GB 2 GB RAM, 32 GB 3 GB RAM, 64 GB 3 GB RAM és 64 GB 4 GB RAM. A telefonban Mediatek MT6761D Helio A20 (12 nm) - 2GB, 3GB modell vagy MediaTek MT6762D Helio A25 (12 nm) - 4GB modell - chipset van. Az 5000 mAh kapacitással bíró Li-Po elem hosszantartó, zavartalan használatot tesz lehetővé. Az IPS LCD kijelző képrezolúciója 720 x 1600 pixel, átlós mérete pedig 6,52 inch.