Telefontok Tecno Spark 6 - Tok, hátlapok

A Tecno Spark 6 Go, két teljesen különböző modell

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tecno Spark 6 – mobiltelefon tokok bő árukínálata az etuo.hu-nál

Egy mobil eszköz csak abban az esetben képes hosszú ideig megőrizni újszerű külalakját, ha figyelmesen bánik vele a vásárló és olyan tartozékokkal látja el, melyek meg tudják védeni a mobil eszközt a mechanikai sérülésektől. Ez természetesen a Tecno Spark 6 smartphone esetében sincs máshogy. Mobil eszközt nem vásárolunk túl gyakran, azonban napi szinten használjuk, így természetes, hogy számtalan mechanikai sérülésnek, veszélynek lesz kitéve. Ennek fényében a telefontokok pompás befektetésnek számítanak, hiszen relatív olcsón tudjuk őket beszerezni, használatukkal pedig drága és időigényes javításoktól kímélhetjük meg a telefont (és a költségvetésünket is). Az etuo.hu online áruházban a különféle kiegészítők mellett nagy számú telefontokot is kínálunk, melyek pompás minőségüknek köszönhetően sikeresen megvédik a Tecno Spark 6 telefont a karcolódásoktól, horzsolásoktól, külső sérülésektől és a lerakódott portól, szennyeződésektől is. A kiemelkedő minőségű tok lehetővé teszi, hogy védjük a telefont még olyankor is, ha a kocsikulcsokkal vagy más éles, veszélyes tárgyakkal együtt kerül a táskánkba vagy a zsebbe. Egy telefontoktok nem csak előnyös kiegészítő, hanem elegáns és menő tartozék is!

Tartós, kiemelkedő minőségű és menő tokok a Tecno Spark 6 telefonra

Az etuo.hu online áruházban a vevők kiemelkedő minőségű telefon tokok közt is böngészhetnek, melyek komoly és megbízható védelmet tesznek lehetővé a Tecno Spark 6 telefonmodell számára. Látogatóink számtalan eltérő kialakítású telefonmodell közül választhatnak. Az oldalra nyíló modellek fő előnye, hogy nem csak a Tecno telefon hátoldalát, hanem a kijelzőt is védik a sérülésekkel, szennyeződésekkel szemben. A szilikonos tokok ugyan nem védik a kijelzőt, mégis népszerűek a felhasználók körében, hiszen jól védik a telefon oldalait és hátlapját és nem változtatnak jelentősen a telefon kinézetén. A felhozatalunkban elérhető tokok magas minőségű műbőrből és/vagy kiemelkedő karakterisztikákkal rendelkező, úgynevezett termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek. A tokokon található nyomtatott minta magas minőségű, modern nyomdászati és grafikai technológiák segítségével készül, ennek köszönhetően pedig a karcolódásokkal és a halványulással, fakulással szemben is képes ellenállást tanúsítani. A tokok további előnye, hogy a vékony mobil eszközöknek jobb fogást biztosítanak, így jelentősen lelecsökkentik annak az esélyét, hogy a mobil eszköz egy óvatlan pillanatban kicsússzon a felhasználó kezéből, vagy akár a zsebéből.

Fantasztikus Tecno Spark 6 telefon tokok az etuo.hu-nál

A telefonokra illeszkedő tokok két feladatot is ellátnak: védik a mobil eszközt és stílusos tartozékként is helytállnak. Manapság az online áruházak virágzásának köszönhetően otthonunk kényelméből vásárolhatunk, a hatalmas árukínálatnak köszönhetően pedig nem is csak egy, a modellünkre illő tok vár, hanem széles termékskálán böngészhetünk – régebben azonban ez nem így volt, ahhoz, hogy megfelelő tokot találjunk a készülékünkre, számos áruházat kellett végigjárjunk, és a választék sem volt túl nagy. A nagy árukínálat napjainkban lehetővé teszi, hogy olyan színű és mintájú vagy kialakítású tokot válasszunk, mely megfelel az elvárásainknak – vagy azért, mert kifejezi a személyiségünket, vagy azért, mert jól illik a ruhatárunkhoz, pénztárcánkhoz.

Tecno Spark 6 – specifikáció

A Tecno Spark 6 egy pompás telefon, mely rengeteg remek funkcióval rendelkezik, amit egy ilyen árkategóriájú mobil eszköztől elvárnak a vevők. Dimenziója 170,8 x 77,3 x 9,2 mm. A Tecno telefon Dual SIM (Nano-SIM és dual stand-by) opcióban érhető el. A 6,8 inches IPS LCD kapacitív érintőkijelző 16 M színárnyalat megjelenítésére felel meg. A telefon képernyőjének rezolúciója 720 x 1640 pixel. A telefon Android 10, HIOS 7.0 OR-t futtat és octa-core Mediatek Helio G70 (12 nm) chippel van felszerelve. A telefon nagyszerű első és hátsó kamerával van felszerelve, az első szelfikamera 8 MP-es, míg a fő quad rendszerű kamera rezolúciója 16 MP / 2 MP / 2 MP / QVGA. A mobil eszköz nem kivehető, Li-Po 5000 mAh kapacitású akkumulátorral van ellátva, mely támogatja Fast charging 18 W lehetőséget is. A Tecno Spark 6 smartphone Ocean Blue, Dynamic Orange, Misty Violet és Comet Black fantázianevű színárnyalatokban érhető el.