CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Telefontok Tecno Pova - Tok, hátlapok

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tecno Pova – minőséges telefontokok bőséges árukínálata

A Tecno Pova egy rendkívül funkcionális és szép kidolgozású smartphone, mely nagy népszerűségnek örvend a Tecno modellek rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen kiváló smartphone a modellre alkalmas védőtartozékokkal legyen ellátva, melyek lehetővé teszik a mobil eszköz hosszantartó, akadálymentes mindennapi használatát. Az elegáns szilikon tokok megóvják a telefon hátlapját és oldalait a karcolódásoktól és a mechanikai károktól. Az etuo.hu online áruház felhozatalában számtalan eltérő designnal legyártott telefontok érhető el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a mobil eszköz számára a hétköznapi használat során. A tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek és úgy lettek megtervezve és létrehozva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Tecno Pova telefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és előnyös használatot. Az etuo.hu online áruház rendkívül széles felhozatallal büszkélkedhet, hiszen a vevők választhatnak a klasszikus és a menő kialakítású telefontokok közül, melyek tökéletesen illenek a Tecno Pova mobil eszközre. A kiváló illeszkedés azért fontos, mert lehetővé teszi a telefon kényelmes és problémamentes használatát, az alkalmas tok pedig biztosítja a magasfokú védelmet. Az online áruházunkban bárki találhat olyan tokot, mely nem csak a Tecno Pova telefonjának, hanem a stílusának is megfelel.

Megbízható védelem a külső, mechanikai károsodásokkal szemben

A Tecno Pova smartphone tulajdonosai számára nagyon fontos, hogy kedvenc mobil eszközüket mindig biztonságban tudhassák. A telefon biztonságos és kényelmes használata könnyen biztosítható a felhozatalunkban is elérhető, eltérő kialakítású védőtokok segítségével. Az etuo.hu online áruházban számtalan tok érhető el a Tecno Pova smartphone-ra. A kliensek választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló típusok közül is. A csukható tokok nagyszerű megoldást biztosítanak, ha a vevő szeretné a telefon kijelzőjét is védelemmel ellátni a telefon hordozása közben. A csukható tokok bőrutánzatból készülnek és hosszú ideig használhatók. Kínálatunk populáris darabjai a TPU tokok is, melyek elasztikus és időtálló anyaguknak köszönhetően a mobil eszköz hátlapját és széleit is hatékonyan óvják. A nyomtatott minták időtállók, nem kopnak és ellenállást tanúsítanak a halványulással szemben is.

Minőséges és időtálló mobiltokok

Kínálatunkban számtalan olyan szép és előnyös tok elérhető, mely biztosítja védelmet a Tecno Pova telefon számára. A tokok elsősorban a védelmet szolgálják, de más előnyeik is vannak. A felhozatalunkban elérhető szilikon tokok nem csak előnyösek, de igazán jól is mutatnak! A számtalan szín és minőséges nyomtatott minta között bármelyik látogatónk találhat a kedvére valót. A kliensek egyszínű telefontok-modellek és mintás modellek közül választhatnak maguknak tokot. A Fantastic Case tokok szilikonból lettek gyártva és gyönyörű vektorképekkel vannak kidíszítve. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case kollekció modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek nem vektoros képekkel, hanem szenzációs fotókkal vannak dekorálva. Mindkét gyűjtemény olyan lenyomattal van díszítve, mely modern nyomdászati technikákkal készül, időtálló és ellenállást tanúsít a halványulással, kopással szemben.

Tecno Pova – specifikáció

A Tecno Pova egy menő smartphone, mely 2020 októberében került az üzletek polcaira. A telefon dimenziói 171,2 x 77,6 x 9,4 milliméter, aminek a felhozatalunkban elérhető tokok tökéletesen megfelelnek. A telefon Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) változatban vásárolható meg. A telefonba a gyártó nyolcmagos Mediatek Helio G80 (12 nm) chipsetet szerelt. A telefon két verzióban is kapható: 64 GB, 4 GB RAM vagy 128 GB, 6 GB RAM. A memória bővítésére mindkét verzió esetében lehetőség van, microSDXC kártya segítségével, mely számára saját nyílás van előlátva. A fő kamera quad rendszerű, 13 MP / 2 MP / 2 MP felbontású, míg a negyedik kamera felbontása nincs specifikálva. A szelfikamera 8 MP-es. A kiváló telefon IPS LCD kapacitív képernyője 6,8 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 720 x 1640 pixel. A telefon hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jack csatlakozónyílással is rendelkezik. További előnye a nagy kapacitású, 6000 mAh-s Li-Po akkumulátor, mely a Fast charging 18 W funkciót is támogatja, így lehetővé teszi a kényelmes és hosszantartó használatot is.