Tecno tokok

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tecno – telefon tokok bőséges kínálata

Az etuo.hu online áruházban számos tok elérhető a Tecno telefonmodellekre. A szilikon tokok nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen védik a telefon hátlapját és oldalait a hétköznapi használat során, és rendkívül jól mutatnak a telefonon. A tokok kiváló minőségű TPU szilikonból vannak gyártva, mely lehetővé teszi a hosszú élettartamot, a karakterisztikák jelentős romlása nélkül. A tokok szép vektorrajzokkal és meseszép, nyomtatott képekkel vannak dekorálva, de olyan modelleket is kínálunk, melyek visszafogottak, stílusosak és egyszínűek. A tok a használat során nem mozdul el és nem csúszik le a Tecno telefonról, hiszen kifejezetten az adott modellre lett gyártva. A Tecno telefonokra tervezett telefon tok hibátlan passzolást tesz lehetővé és nem fedi le a mobil eszköz fontos komponenseit – a portokat, képernyőt vagy a kamera nyílását. Az online áruházunkban elérhető tokok minőséges és hosszú élettartamú anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig nagyszerű és stílusos védelmet biztosítanak a hétköznapi használat során fellépő apróbb sérülésekkel szemben. A telefon tokok védik a mobil eszközt a karcolódásokkal és a kopással szemben. Igényes, gondos és menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak, bőséges árukínálatunk pedig lehetővé teszi, hogy minden látogató találjon olyan tartozékot, mely megfelel az elvárásainak.

Minőséges és megbízható védelem a Tecno telefonokra

Ahhoz, hogy egy mobil mobil eszköz hosszú ideig újszerűen nézzen ki, nem elég csak óvatosan bánni vele – az is rendkívül fontos, hogy olyan tartozékokkal legyen ellátva, melyek megvédik a külső sérülésektől. Így van ez a Tecno smartphone-ok esetében is, a felhasználók egyik legnagyobb problémája azonban, hogy a hazánkban kevésbé ismert, fiatal márkák smartphone-jaihoz nehéz megfelelő tartozékokat találni. Online áruházunkban viszont olyan tokokat kínálunk, melyek védik a Tecno smartphone-okat a karcolásoktól, horzsolásoktól és a lerakódott szennyeződésektől. A minőséges anyagokból készült tok lehetővé teszi, hogy megóvjuk a telefon házát, még olyankor is, mikor a lakás- vagy kocsikulcsokkal együtt kerül a hátizsákba vagy a kabátzsebbe. Fontos továbbá kiemelni, hogy egy jó telefontok nem csak megvédi a telefont, hanem igazán korszerű tartozékként is helytáll, melynek segítségével személyre szabhatjuk telefonunkat. A Tecno smartphone-ok tulajdonosai tudják, mennyire fontos a mobil eszköz védelme a különböző mechanikai sérülésekkel szemben. Az etuo.hu online áruház kínálatában számtalan olyan smartphone tok elérhető, mely precízen illeszkedik a Tecno gyártó különböző modelljeire, és amellett, hogy rendkívül hasznos, igazán menő tartozék is.

Tartós, minőségi mobiltelefon tokok a Tecno mobil eszközökre

Az etuo.hu online áruház árukínálata számos csúcsminőségű telefon tokot ölel fel, melyek megbízható védelmet tesznek lehetővé a Tecno smartphone-ok számára. Látogatóink több modell és stílus közül is válogathatnak. Az etuo.hu legpopulárisabb kiegészítői a TPU szilikon tokok, melyek ellenállást tanúsító, hosszú élettartamú és elasztikus termoplasztikus poliuretánból készülnek. A szilikon tokok menő, minőségi kidolgozású, nyomtatott mintákkal, vektorrajzokkal vannak ellátva, melyek modern nyomdai módszerekkel készülnek. Ennek köszönhetően a lenyomat rendkívül minőséges és ellenállást tanúsít a kopással és a halványulással szemben is, színei pedig hosszú ideig élénkek maradnak. A könyvszerű, csukható tokok bőrutánzatból készülnek és előnyük, hogy csukott formában a telefon előlapja, kijelzője számára is védelmet biztosítanak. A számtalan különböző stílusú nyomtatott minta között minden vásárló találhat valamit, ami megfelel majd az ízlésének, nemtől és kortól függetlenül.

Tecno – a márkáról

A Tecno Mobile egy mobiltelefon-márka, amelynek tulajdonosa a hongkongi székhelyű Transsion Holdings, amely 2017-ben indított el egy másik mobil márkát is Indiában - az Itelt. A Tecno Mobiles 2006-ban jött létre. 2018 januárjában a cég egy újabb okostelefont dobott piacra Nigéria, Kenya, Ghána, Dél-Afrika, Uganda és India piacán – a Tecno Camon CM névre keresztelt telefon a Camon sorozatból az első olyan Tecno Mobile készülék, mely 18: 9 képarányt használ. A Tecno 2019 áprilisában Pakisztánban piacra dobta a kedvező árkategóriás telefonját, a Camon i4-ét. A Camon X és a Camon X Pro készülékek voltak a cég első telefonjai, amelyek az Android 8.1 operációs rendszert használták.