TCL 306 tokok

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL 306 – időtálló és erős telefon tokok bőséges felhozatala

A TCL 306 egy dekoratív kialakítású és előnyös telefon, azonban ez a mobil eszköz sem tud ellenállást mutatni a karcolásokkal és a horzsolással szemben – ezek az apró sérülések pedig sokat rontanak a smartphone külalakján és jelentősen csökkentik az értékét. Éppen ezért fontos, hogy az ügyfél már a mobil eszköz megvásárlása után gondoskodjon a telefonra illő telefon tokról. Az etuo.hu online áruház felhozatalában olyan színvonalas telefon tokok vásárolhatók meg, amelyek tökéletesen passzolnak a TCL 306 mobil eszközre, nem csak a méretek tekintetében, hanem a nyílásokat illetően is. Páratlanul széleskörű felhozatalunknak köszönhetően minden kliens találhat olyan telefon tokot, mely időtálló és erős védelmet biztosít a smartphone-nak és menő tartozékként is helytáll. A telefon tokok óvják a mobil eszközt a kevésbé komoly karcolásokkal és károsodásokkal szemben, így a TCL 306 jó sokáig újszerű marad. A Fantastic Case tokgyűjteményben gyönyörű vektorképekkel díszített telefon tokokat gyűjtöttünk össze. A minták több témát is felölelnek – az állatmintáktól a növényi díszekig és az egyárnyalatosaktól a tarka mintákig.

Különböző stílusú, színvonalas, smartphone-t védő tokok

Azok az ügyfeleink, akik szeretnék, ha a smartphone-juk minél tovább megőrizné újszerű külalakját és tökéletesen működőképes maradna, választhatnak az etuo.hu online áruházban elérhető, TCL 306 smartphone-ra illeszkedő telefon tokok közül. Mivel a telefon tokok kifejezetten erre a smartphone modellre lettek tervezve és legyártva, így nem csúsznak majd le a mobil eszközről, a gondosan kidolgozott nyílások és fülecskék pedig lehetővé teszik a mobil eszköz problémamentes használatát. A telefon tokok színvonalas és időtálló anyagokból készülnek, aminek köszönhetően jó sokáig képesek megfelelő és erős védelmet biztosítani a smartphone számára. Webshopunkban több modellt is kínálunk, így a legigényesebb kliensek is találhatnak olyan típusú tokot, mely tökéletesen megfelel majd az elvárásaiknak. A smartphone-t védő tokok legfőbb tulajdonsága, hogy védelmet biztosítanak a smartphone számára a karcolásokkal és a folyamatos alkalmazás során fellépő horzsolással szemben, egyes esetekben pedig a tok akár a komolyabb külső és belső károsodásokat is képes megakadályozni. A felhozatalunkban több, színvonalas és időtálló anyagból legyártott szilikon tokkal rukkoltunk elő a TCL 306 tulajdonosai számára.

Kiváló színvonalú telefon tokok, gyönyörű gyűjtemények

A webshopunkban TCL 306 telefon tokok széles felhozatala várja a klienseket. Az áttekinthetőség érdekében a telefon tokokat kollekciókra bontottuk weboldalunkon. A FLEXmat Case gyűjtemény egyszínű, trendi, diszkrét tervezésű telefon tokokból áll, amelyek igazán menők. A populáris Fantastic Case kollekció termékei színvonalas szilikonból készülnek és trendi mintákkal vannak ellátva. A Fantastic Case gyűjteményhez hasonló a Foto Case telefon tokok kollekciója is, amelyek szép fényképekkel vannak díszítve. A felhozatalunkban diszkrét, átlátszó telefon tokok is elérhetők – ezeket a Crystal kollekciók gyűjtik össze. A könyvszerűen nyíló telefon tokok lehetővé teszik, hogy a smartphone képernyője is védelmet élvezzen, akkor, ha a tok csukva van. A több típusnak, nyomatnak és anyagnak köszönhetően minden kliensünk találhat olyan tokot, mely nem csak a smartphone modelljéhez, hanem az egyéniségéhez is nagyszerűen passzol!

TCL 306 – specifikáció

A TCL 306 egy figyelemre méltó és trendi telefon, melyet az egyre ismertebb gyártó modelljeire jellemző igazán trendi és szép, visszafogott kialakítás jellemez. A smartphone 2022-ben érkezett meg a boltok polcaira. A smartphone Single SIM és Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) verzióban érhető el. A nagy IPS TFT képernyő képrezolúciója 720 x 1600 pixel. A smartphone-on Android 12 operációs rendszer fut. A smartphone-ba nyolcmagos MediaTek Helio G25 MT6762V chipset lett beépítve. A TCL 306 egyik legnagyobb előnye azonban a nagy, 6,52 inch átlójú IPS TFT képernyő, melynek denzitása megközelítőleg 269 ppi. A smartphone belső memóriája 32 GB, RAM memóriája pedig 3 GB. A belső memória bővítésére microSD, microSDHC, microSDXC memóriakártya használható, 512 GB-ig. A smartphone 13 MP-es kamerával és 2 MP-es szelfikamerával rendelkezik. A telefonban 5000 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor található. A pénztárcabarát telefon nem rendelkezik Quick Charge vagy Wireless Charge modulokkal és az átlag elvárásokkal rendelkező felhasználók számára felel meg legjobban.