TCL 30 SE tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL 30 SE – smartphone-t védő tokok széleskörű felhozatala

Az etuo.hu online áruházban több tok érhető el a TCL 30 SE telefonra. A szilikon telefon tokok és hátlapok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen óvják a mobil eszköz hátlapját és oldalait a smartphone folyamatos használata során, és nem növelik jelentősen a smartphone méretét sem. A telefon tokok gyönyörű fényképekkel és kiváló fotókkal vannak díszítve, de olyan dekoratív termékmodelleket is kínálunk, amelyek egyszínűek és diszkrétek. A TCL 30 SE mobil eszközre tervezett, smartphone-t védő tokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a smartphone fontos komponenseit – a portokat, képernyőt vagy a kamerát sem. A TCL 30 SE mobil eszközt rengeteg kiváló funkcióval látta el a gyártó, melyeknek köszönhetően a smartphone-t izgatottan várták a felhasználók. Azok a klienseink, akik a smartphone modell megvásárlása mellett döntenek majd, minden bizonnyal szeretnék, ha mobil eszközük jó sokáig újszerű külalakkal rendelkezne. Az etuo.hu online áruházban tudjuk a lehető legjobb megoldást! Olyan időtálló, minőséges védelmet biztosító telefon tokokkal készültünk ügyfeleinknek, amelyek kettős szerepet töltenek be: előnyös módon védik a telefont és emellett stílusosak és trendik is.

Színvonalas, időtálló és erős védelem - TCL 30 SE

A TCL 30 SE telefon tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a mobil eszköz védelme a külső fizikai sérülésekkel szemben. Webshopunk felhozatalában több olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik a TCL 30 SE smartphone modellre, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán mutatós is. A felhozatalunkban elérhető telefon tokok színvonalas és időtálló anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig tartósan és erősen védik a folyamatos használat során fellépő apróbb károsodásokkal szemben a készüléket. A smartphone-t védő tokok óvják a smartphone-t a horzsolástól és a karcolódások kialakulásától. Szép, menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a smartphone-on, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden kliensünk megtalálhatja azt a kiegészítőt, mely tökéletesen passzol az elvárásaihoz. A telefon tokok szavatolják a hibátlan passzolást a TCL 30 SE smartphone modellre – amellett, hogy méretük tökéletesen illeszkedik a smartphone méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított kivágások azt is lehetővé teszik, hogy a smartphone-ok minden funkcióját és komponensét problémamentesen tudja majd használni a kliens.

Kiváló színvonalú anyagokból legyártott, időtálló mobiltelefon tokok

A mai telefonokra a kiváló funkciók, viszont a magas érzékenység is karakterisztikus. Webshopunkban olyan telefon tokokat kínálunk, amelyek színvonalas anyagokból készülnek és megóvják a smartphone-t a folyamatos használat során keletkező apróbb károsodásokkal szemben. Legpopulárisabb termékeink a szilikon telefon tokok és hátlapok, amelyek színvonalas termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból készülnek, időtállók, elasztikusak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak dekorálva. A diszkrét megoldások rajongói az egyszínű mobiltelefon tokok közül választhatnak, míg azok, akik szeretik az izgalmas lenyomatokat, rengeteg nyomtatott mintával ellátott tok között kutathatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal kiegészített telefon tokok, retró telefon tokok, állatmintás termékek, színes, tarka kiegészítők is megvásárolhatók.

TCL 30 SE – specifikáció

A TCL 30 SE egy menő, letisztult tervezésű telefon, melyet 2022 áprilisában vártunk izgatottan. A mobil eszköz Android 12, TCL UI 4.0 operációs rendszerrel működik és nyolcmagos MediaTek MT6762G Helio G25 (12 nm) chipsettel van felszerelve. A mobil eszköz két verzióban is elérhető - 64 GB vagy 128 GB belső tárhellyel és 4 GB RAM memóriával, a memória pedig bővíthető is, méghozzá microSDXC memóriakártyával, mely dedikált nyílást használ. A TCL 30 SE IPS LCD képernyővel van felszerelve, melynek denzitása 269 ppi. A képernyő 6,52 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 720 x 160 pixel. Ez a nagy méretű képernyő kényelmes használatot és kiváló képminőséget biztosít a TCL eszköz tulajdonosai számára. A TCL 30 SE lélegzetelállító tripla kamerájának rezolúciója 50 MP / 2 MP / 2 MP. A kamera LED villanóval van kibővítve, valamint panoráma és HRD fényképek készítésére is alkalmas. A telefon 64 GB és 4 GB RAM, valamint 128 GB és 4 GB RAM változatban érhető el, ami a tárhelyet illeti. Azok a felhasználók, akik nagyobb tárhelyet igényelnek, memóriakártyát is vásárolhatnak a készülék mellé.