TCL 30 Plus tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL 30 Plus – mobil tokok széles felhozatala

Az etuo.hu online áruházban színvonalas anyagokból legyártott telefon tokokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik a TCL 30 Plus biztonságos használatát a mindennapokban. A smartphone-t védő tokok óvják a mobil eszköz hátlapját a karcolódásoktól és a horzsolástól. A menő tartozékaink között bárki találhat olyan tokot, mely megfelel az egyéniségének és az igényeinek. Azok, akik a visszafogott telefon tokokat kedvelik, választhatnak dekoratív, egyszínű termékeink közül. A felhozatalunkban elérhető szilikon telefon tokok és hátlapok fiatalosságot tükröznek, időtálló termoplasztikus poliuretán szilikonból (azaz rövidítve TPU-ból) készülnek, a nyomtatott minta pedig színvonalas és ellenáll a halványulással és a horzsolásokkal szemben is. A könyvszerűen nyitható telefon tokok előnye, hogy a képernyőt is védik, amíg a smartphone a táskában vagy a zsebben van. Ahhoz, hogy a telefon jó sokáig újszerű külalakú legyen, nem elég vele óvatosan bánni – fontos, hogy olyan védőkiegészítőkkel lássuk el a mobil eszközt, mely megvédi a külső és belső sérülésektől is. Nincs ez máshogy a TCL 30 Plus telefonok esetében sem. Az etuo.hu online áruházban több eltérő kialakítású, színű és dizájnú telefon tokot kínálunk, amelyek lélegzetelállító minőségüknek köszönhetően óvják a smartphone-t a karcolódásoktól, horzsolástól és a lerakódott szennyeződés-maradványoktól. A színvonalas tok lehetővé teszi, hogy megvédjük a mobil eszközt, akkor is, ha a kulcsainkkal együtt kerül a hátizsákba vagy a kabátzsebbe.

Kiváló színvonalú telefon tokok a TCL 30 Plus-ra

A TCL 30 Plus egy figyelemre méltó, trendi telefon, mely védelmet igényel a folyamatos használat során. Webshopunk felhozatalában többféle TCL 30 Plus tok is megtalálható, így minden kliens rálelhet az ízlését és az igényeit tükröző smartphone tokra. A színvonalas tartozékok tökéletesen passzolnak a TCL 30 Plus mobil eszközre, nem csúsznak le róla és nem gátolják a problémamentes használatot sem. Amennyiben a smartphone-on olyan tok van, ami nem kifejezetten az adott smartphone-típushoz lett legyártva, megtörténhet, hogy a kiegészítő lefedi a vezérlőgombokat vagy a kamerát, és nehézkessé teszi a töltő vagy a fülhallgató portjának használatát. A felhozatalunkban olyan telefon tokok vásárolhatók meg, amelyek gondosan kialakított kivágásokkal és fülecskékkel vannak felszerelve, így a kamera, a mikrofon és a portok is problémamentesen használhatók.

Időtálló telefon tokok a TCL 30 Plus mobil eszközre

Termékskálánk több kiváló színvonalú tokot ölel fel, amelyek időtálló és erős védelmet tesznek lehetővé a TCL 30 Plus smartphone modell számára. Látogatóink több smartphone-tok modell közül is választhatnak maguknak. Az ütésálló, speciálisan megerősített telefon tokok igazán időtálló és erős védelemmel látják el a smartphone-t és megfelelnek azok a klienseink számára is, akik gyakran használják a mobil eszközüket túrázás vagy sport közben. Az oldalra nyíló telefon tokok fő előnye, hogy nem csak a smartphone hátoldalát, hanem a képernyőt is meg tudják védeni. Az etuo.hu online áruház ügyfeleinek körében a legpopulárisabb kiegészítők azonban továbbra is a szilikon telefon tokok és hátlapok, amelyek erős és rugalmas termoplasztikus poliuretánból, azaz rövidítve TPU-ból vannak gyártva. A szilikon telefon tokok és hátlapok meseszép nyomtatott mintákkal, fényképekkel, lenyomatokkal vannak díszítve. A nyomtatott minta színvonalas és ellenállást mutat a horzsolásokkal, kopással szemben is.

TCL 30 Plus – specifikáció

A TCL 30 Plus egy figyelemre méltó és menő telefon, melyet a márka rajongói izgatottan várnak. A telefon megjelenése 2022-re lett bejelentve. A smartphone mérete 164,5 x 75,2 x 7,7 mm, további előnye pedig, hogy tömege is kicsi, így megállapíthatjuk, hogy egy igazán tenyérbe illő, dekoratív kis modellről van szó. A telefon üveg előlappal, műanyag hátlappal és kerettel rendelkezik, ennek ellenére azonban érdemes tokkal védeni. A telefon képernyőjének átlós mérete 6,7 hüvelyk. A telefonban Mediatek MT6765V/CB Helio G37 (12 nm) processzor található. A kiváló képernyőt javasolt képernyővédő tartozékokkal, fóliával, üveggel vagy csukható tokkal védeni. A smartphone-ban nem kivehető, Li-Po akkumulátor van, melynek 5010 mAh-s kapacitása lehetővé teszi a hosszantartó használatot. Az akku Fast charging 18 W töltési lehetőséggel is rendelkezik. A telefon Muse Blue és Tech Black színekben érhető el.