TCL 30 tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL 30 – előnyös és dekoratív, smartphone-t védő tokok

Kínálatunkban több olyan telefon tokkal találkozhatsz, mely tökéletesen passzol a TCL 30 smartphone-ra, és kompatibilis vele a dimenzió és a kivágások tekintetében is, így biztos lehetsz abban, hogy nem fog csúszkálni vagy leesni. A telefon tokok nem csak megvédik a mobilodat, de azt is lehetővé teszik, hogy megmutasd a környezetednek a stílusodat! Válogass virágos tokjaink közül, ha romantikus a hangulatod. Napjaid nagy részét sporttal töltöd? Sportos témájú telefon tokokkal készültünk! Imádod a gyors kocsikat? Válassz megfelelő tokot autós gyűjteményünkből! Válogathatsz a hátlapot és az oldalakat védő szilikon telefon tokok és hátlapok közül, de ha a képernyőt is meg szeretnéd védeni, könyvszerűen nyitható és flip telefon tokokkal is készültünk. A klasszikus, szilikonból gyártott telefon tokok mellett fa lappal burkolt, öko-bőr, vésett, sőt, még teljesen átlátszó telefon tokok között is böngészhetsz! A hasonló stílusú telefon tokokat gyűjteményekbe csoportosítottuk, így még könnyebben válogathatsz a neked tetsző típusok között. Kínálatunk folyamatosan bővül és mindig követjük a legújabb trendeket is. Nemrégiben márványmintás telefon tokokkal bővítettük ki kínálatunkat, mely egyre populárisabb ügyfeleink körében.

A legmenőbb, smartphone-t védő tokok a TCL 30-ra az etuo.hu-n

Megvetted új TCL 30 mobil eszközedet, és elkezdtél böngészni a mobilodra tökéletesen illő telefon tokok közül? Akkor a lehető legjobb helyen keresgélsz! Azt mindenki tudja, hogy a smartphone-t védő tokok feladata, hogy megvédjék a mobil eszközt, megvásárlásuk mellett azonban több egyéb indok is szól. A telefon tokok pénztárcabarát, mégis színvonalas és minőséges védelmet tesznek lehetővé. A széles választéknak köszönhetően találhatsz a mobilodra illő tartozékot, attól függetlenül, hogy mekkora összeget készülsz rááldozni. A tok megvásárlása kifizetődő befektetésnek számít, hiszen még a legdrágább tok árától is sokszorosan nagyobb kiadásoktól kímélheti meg egy színvonalas kiegészítő az ügyfeleinket. Hogy miért? Azért, mert megakadályozza a smartphone működését veszélyeztető károsodásokat, amelyek javítása drága és időigényes, bizonyos esetekben pedig nem is lehetséges, így a kliensnek új smartphone-ra lesz szüksége. Akkor is javasolt megfontolni egy színvonalas tok beszerzését, ha az ügyfél szívesen adná el a smartphone-t valamikor a jövőben. A tokkal védett, karcolásmentes smartphone-ok nagyobb áron értékesíthetők, mint azok a mobil eszközök, amelyeket a használat jelei fednek.

Stílusos telefon tokok a TCL 30 smartphone-ra

Manapság a smartphone-t védő tokoknak olyan széles felhozatala áll a kliensek rendelkezésére, hogy parányi annak az esélye, hogy valamelyik ismerősödnek is pont ugyanolyan smartphone tokja lesz, mint amilyen a te mobilodat díszíti! A smartphone-t védő tokok manapság minden korosztály nagy kedvencei, hiszen óvják a smartphone-t a külső és belső sérülésektől, de emellett új, személyre szabott külsőt is biztosítanak neki. Egy szép tok a régebbi, már a használat jeleit viselő mobil külalakját és esztétikáját is szebbé teheti. A széleskörű felhozatalnak köszönhetően olyan könnyen személyre szabhatod a mobilodat, mint eddig soha! A minőséges védelem mellett a telefon tokok igazi menő tartozékká varázsolják TCL smartphone-odat. Ráuntál a mobilodra? Ha a mobil eszköz továbbra is jól működik, nem kell megválnod tőle, lecserélheted a tokját is! A kínálatunkban elérhető, smartphone-t védő tokok kiváló gyártóktól származnak és színvonalas anyagokból készülnek, így biztosan találhatsz majd olyat közöttük, ami tetszik.

TCL 30 – specifikáció

A TCL 30 egy olyan smartphone, melynek mérete 164,5 x 75,2 x 7,7 mm, tömege pedig 184 gramm. A figyelemre méltó telefon AMOLED kapacitív képernyője 6,7 inch átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. A telefon figyelemre méltó képernyőjét mindenképp javasolt egy színvonalas védőüveggel vagy polikarbonát fóliával óvni a karcoktól, a házát pedig minőségi smartphone tokkal ellátni. A smartphone képernyőjének denzitása 393 ppi. A mobil eszköz Android 12, TCL UI 4.0 operációs rendszert futtat. Nem kivehető Li-Po akkumulátor van benne, melynek kapacitása 5010 mAh. A smartphone 3,5 milliméteres jack csatlakozóval rendelkezik a fül- vagy fejhallgató számára. A mobil eszköz működéséről a Mediatek MT6765V/CB Helio G37 (12 nm) processzor gondoskodik.