TCL 20 SE tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL 20 SE – telefontokok széleskörű felhozatala

A TCL 20 SE smartphone tulajdonosai tisztában vannak azzal, mennyire fontos a mobil eszköz védelme a mechanikai károkkal szemben. Online áruházunk felhozatalában számtalan olyan tok elérhető, mely tökéletesen illeszkedik a TCL 20 SE telefonmodellre, és amellett, hogy rendkívül előnyös, igazán mutatós is. A felhozatalunkban elérhető tokok minőséges és időtálló anyagokból készülnek, ennek köszönhetően pedig tartós és erős védelmet biztosítanak a hétköznapi használat során fellépő apróbb károsodásokkal szemben. A telefon tokok óvják a telefont a horzsolástól és a karcolódások keletkezésétől. Szép, menő kialakításuknak köszönhetően jól mutatnak a telefonon, bőséges felhozatalunknak hála pedig minden vevőnk megtalálhatja azt a kiegészítőt, mely tökéletesen illik az egyéniségéhez. A tokok garantálják a hibátlan passzolást a TCL 20 SE telefonmodellre – amellett, hogy dimenziójuk tökéletesen illeszkedik a telefon méreteihez és alakjához és nem csúsznak le, a gondosan kialakított kivágások azt is lehetővé teszik, hogy a telefonok minden funkcióját és komponensét problémamentesen tudja használni a vevő.

Minőséges, időtálló és erős védelem - TCL 20 SE

Az etuo.hu online áruházban számtalan tok érhető el a TCL 20 SE smartphone-ra. A szilikon tokok óriási népszerűségnek örvendenek, hiszen óvják a mobil eszköz hátlapját és oldalait a telefon hétköznapi használata során, és nem növelik jelentősen a telefon méretét sem. A tokok gyönyörű képekkel és szenzációs fotókkal vannak díszítve, de olyan elegáns termékmodelleket is kínálunk, melyek egyszínűek és szolidak. A TCL 20 SE mobil eszközre tervezett telefontokok hibátlan passzolást biztosítanak és nem fedik le a telefon fontos komponenseit – a portokat, kijelzőt vagy a kamerát sem. A TCL 20 SE mobil eszközt számtalan kiváló funkcióval látta el a gyártó, melynek köszönhetően a telefon nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében. Azok a kliensek, akik a telefonmodell megvásárlása mellett döntöttek, minden bizonnyal szeretnék, ha mobil eszközük hosszú ideig újszerű kinézettel rendelkezne. Az etuo.hu online áruházban tudjuk a tökéletes megoldást! Olyan időtálló, megbízható védelmet biztosító tokokkal készültünk vásárlóinknak, melyek kettős szerepet töltenek be: előnyös módon védik a smartphone-t és emellett stílusosak és divatosak is.

Kiváló minőségű anyagokból legyártott, időtálló mobiltokok

A mai smartphone-okat a kiváló funkciók, de magas érzékenység jellemzi. Online áruházunkban olyan tokokat kínálunk, melyek minőséges anyagokból készülnek és megóvják a telefont a hétköznapi használat során keletkező apróbb károsodásokkal szemben. Legnépszerűbb termékeink a szilikon tokok, melyek minőséges termoplasztikus poliuretánból (TPU) készülnek, időtállóak, elasztikusak és gyönyörű nyomtatott mintákkal vannak díszítve. A szolid design rajongói az egyszínű mobiltokok közül választhatnak, míg azok, akik szeretik az érdekes mintákat, rengeteg nyomtatott tok közül választhatnak. Kínálatunkban kreatív mintákkal ellátott tokok, retró tokok, állatmintás modellek, színpompás, tarka kiegészítők is elérhetők.

TCL 20 SE – specifikáció

A TCL 20 SE egy menő, letisztult tervezésű smartphone, melyet 2021 áprilisában dobott piacra a gyártó. A mobil eszköz dimenziói 172,1 x 77,1 x 9,1 mm. A mobil eszköz Android 11, TCL UI operációs rendszerrel működik és nyolcmagos Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 (11 nm) chipsettel van felszerelve. A mobil eszköz két verzióban is elérhető - 64 GB, 4 GB RAM vagy 128 GB, 4 GB RAM, a memória pedig bővíthető is, méghozzá microSDXC memóriakártyával, mely osztott SIM nyílást használ. A TCL 20 SE IPS LCD képernyővel van ellátva, melynek screen to body aránya 83,2 százalék. A képernyő 6,82 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 720 x 1640 pixel. Ez a nagy méretű képernyő kényelmes használatot és kiváló képminőséget biztosít a felhasználók számára. A TCL 20 SE fantasztikus quad kamerájának rezolúciója 48 MP (vagy változattól függően 16 MP) / 5 MP / 2 MP / 2 MP. A kamera Dual LED villanóval van gazdagítva, valamint panoráma és HRD fényképek készítésére is alkalmas. A telefon nuit black és aurora green fantázianeveket viselő színárnyalatokban kapható, ha azonban nem lennénk megelégedve a színválasztékkal, egy gyönyörű tokkal új külsőt kölcsönözhetünk telefonunknak.