TCL 20 Pro 5G tokok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL 20 Pro 5G – minőségi okostelefon tokok bőséges felhozatala

Az etuo.hu okostelefonos webáruház gazdag kínálatában rengeteg eltérő designnal előállított okostelefon tok érhető el, melyek hatékony védelmet biztosítanak a készülék számára a hétköznapi alkalmazás során. A TCL 20 Pro 5G egy rendkívül funkcionális és mutatós smartphone, mely óriási népszerűségnek örvend a TCL okostelefonok rajongóinak körében. Fontos azonban, hogy egy ilyen zseniális smartphone a rá tökéletesen passzoló védőtartozékokkal legyen ellátva, melyek lehetségessé teszik a készülék hosszantartó, problémamentes mindennapos alkalmazását. Az elegáns szilikon tokok védik a smartphone hátoldalát és oldalait a kisebb sérülésektől és a mechanikai hibáktól. A tokok csúcsminőségű anyagokból vannak legyártva és úgy lettek megtervezve és kialakítva, hogy tökéletesen passzoljanak a TCL 20 Pro 5G okostelefonra és lehetővé tegyék a kényelmes és praktikus alkalmazást. Az etuo.hu okostelefonos webáruház rendkívül bőséges felhozatallal büszkélkedhet, hiszen a vásárlók választhatnak a hagyományos és a felkapott kialakítású okostelefon tokok közül is, melyek tökéletesen passzolnak a TCL 20 Pro 5G készülékre.

Stabil védelem a külső mechanikai károsodásokkal szemben

A TCL 20 Pro 5G smartphone tulajdonosai számára fontos, hogy kedvenc készüléküket mindig biztonságban tudhassák. A smartphone biztonságos és kényelmes alkalmazása könnyen biztosítható a felhozatalunkban is elérhető, eltérő kialakítású okostelefon tokok segítségével. Az etuo.hu okostelefonos webáruházban rengeteg tok érhető el a TCL 20 Pro 5G smartphone-ra. Az ügyfelek választhatnak a szilikonos vagy oldalra nyíló tokok közül is. A csukható tokok zseniális megoldást biztosítanak, ha a vásárló szeretné a smartphone képernyőjét is védelemmel ellátni, a smartphone hordozása közben. A csukható tokok bőrutánzatból vannak legyártva és hosszú ideig használhatók. Az eltérő tokok, anyagok és minták bőséges felhozatalának hála biztosan mindenki találhat magának olyan tokot a felhozatalunkban, mely megfelel az okostelefon-modellre és a vásárló elvárásainak is! A tokok további előnye, hogy sokkal jobb fogást biztosítanak a vékony smartphone-oknak, így jelentősen csökkentik annak az esélyét, hogy kiejtsd az okostelefonodat a kezedből.

Minőségi és időtálló mobiltelefon-tokok

Kínálatunkban rengeteg olyan szép és előnyös tok található, mely biztosítja a védelmet a TCL 20 Pro 5G smartphone számára. A tokok elsősorban a védelmet szolgálják, de más előnyeik is vannak. A felhozatalunkban elérhető szilikon tokok nem csak előnyösek, de igazán jól is mutatnak! A Fantastic Case tokok szilikonból lettek előállítva és szép vektorrajzokkal vannak díszítve. Hozzájuk hasonlóak a Foto Case gyűjtemény modelljei is, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek lélegzetelállító fotókkal vannak kiegészítve. Mindkét gyűjtemény olyan nyomtatott mintával van díszítve, mely modern nyomdászati eljárásokkal és kiváló anyagokkal készül, így ellenállást tanúsít a halványulással és a kopással szemben is. A közkedvelt szilikon tokok mellett népszerűek még a műanyag, az öko-bőr és a fa vagy parafa hátlappal kiegészített tokok is, melyek még a magas elvárásokkal rendelkező vásárlóink preferenciáinak is képesek eleget tenni. Ami a minta- és a színkínálatot illeti, több száz tok áll vásárlóink rendelkezésére, így mindenki biztos lehet benne, hogy talál a számára megfelelő tartozékot.

TCL 20 Pro 5G – specifikáció

A TCL 20 Pro 5G egy felkapott smartphone, mely 2021 áprilisában került az üzletek polcaira. A smartphone dimenziói 164,2 x 73 x 8,8 milliméter. A smartphone Single SIM (Nano SIM) és Hybrid Dual SIM (Nano SIM és dual stand-by) verzióban található meg az üzletekben. Az okostelefonba a gyártó nyolcmagos Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G (8 nm) chipsetet szerelt. A smartphone 256 GB belső memóriával és 6 GB RAM-mal rendelkezik. A memória bővítésére is lehetőség van, microSDXC kártya segítségével, mely számára osztott SIM nyílás van kialakítva. A hátsó kamera quad rendszerű, 48 MP / 16 MP / 2 MP / 2 MP felbontású. A szelfikamera 32 MP-es, HDR. A zseniális smartphone AMOLED HDR10 kapacitív kijelzője 6,67 hüvelyk átlójú, rezolúciója pedig 1080 x 2400 pixel. További előnye a figyelemre méltó kapacitású, 4500 mAh-s Li-Po akku, mely a Fast charging 18 W és a Fast wireless charging 15 W funkciót is támogatja.