Telefontok TCL - Tok, hátlapok

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL – csúcsminőségű okostelefon tokok gazdag választéka

A TLC márka telefonjait a kedvező áron elérhető csúcsminőségű, modern funkciók jellemzik. Egy ilyen kiemelkedő márkát érdemes a megfelelő védőtartozékokkal ellátni. Az elegáns, visszafogott szilikon tokok megóvják a TCL eszközök hátlapját és oldalait a kopással és a kisebb külső károkkal szemben. Webshopunk választékában különböző stílusban készült okostelefon tokok érhetők el, melyek megbízható védelmet nyújtanak a TCL okostelefonok számára. A tokok csúcsminőségű anyagokból készülnek és lehetővé teszik a kényelmes és praktikus alkalmazást a mindennapok során, hiszen jól illeszkednek a TCL telefonmodelljeire.

Csúcsminőségű és hosszú élettartamú TCL mobiltelefon tokok

A tokok elsődleges feladata, hogy megvédjék az okostelefont, de más funkcióik is vannak. Az etuo.hu választékában található szilikon tokok nem csak hasznosak, de igazán szép kidolgozásúak is. A több száz minta és színárnyalat között mindenki találhat a kedvére való TCL tartozékot. A vásárlók egyszínű telefonmodellek és mintás tokok között válogathatnak. Választékunk legpopulárisabb tokjai szilikonból készülnek és szép vektorgrafikákkal vannak díszítve. A nyomtatott minták hosszú élettartamúak és ellenállnak a kopással és halványulással szemben. Az egyszínű tokok előnye, hogy visszafogottak és elegánsak.

TCL – specifikáció

A TCL kínai cég számos elektronikai cikket gyárt, köztük televíziókat, légkondicionáló berendezéseket, mosógépeket, hűtőszekrényeket és okostelefonokat is. 2016-ban a cég gyártotta a DTEK50 és DTEK60 készülékeket a BlackBerry Limited számára, a BlackBerry márkanév alatt. 2016 decemberében a TCL a BlackBerry cég licensze alatt kezdett készülékeket tervezni, előállítani és forgalmazni a globális piacon. A TCL emellett a Palm kis méretű telefonok márkájának tulajdonosa is. A Palm mottója (ultra-mobil társ) alatt 2018-ban kezdett telefonokat forgalmazni a TCL. 2019 végén a cég végre úgy döntött, hogy piacra dobja első, saját márkanév alatt futó Android telefonját, a TCL Plex-et. Ez nem csak a cég számára volt nagy pillanat, hanem az Android telefonok piacának is, hiszen egy olyan nagy gyártó szállt be a versengésbe, amely magas minőségű, de pénztárcabarát, 500 dolláros áron aluli telefonokat biztosít.