Tablet tokok

Szűrők Collapse
Az eszköz modellje 86
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tablet tokok gazdag választéka az etuo.hu webáruházban!

Azok a felhasználók számára, akik nap mint nap használják kedvenc táblagépüket, rendkívül fontos, hogy megfelelő védelemmel lássák el a készüléket, annak érdekében, hogy a tablet sokáig újszerű és teljesen funkcionális maradjon. Az etuo.hu webáruház kínálatában olyan minőséges tablet tokok találhatók, melyek lehetővé teszik, hogy a készülék sokáig zavartalanul használható legyen. Hasznos tanács a vásárlók számára, hogy a tokot a táblagép megvásárlását követően, a lehető legrövidebb időn belül szerezzék be, hiszen így még a legapróbb sérülések megjelenése is megelőzhető. A felhozatalunkban számos eltérő tablet tok található, így weboldalunk minden látogatója találhat olyat, ami megfelel a stílusának és a szükségleteinek is.

Elegáns kialakítás, megbízható védelem – táblagép tokok

A tablet tokok védelmet biztosítanak a mobil készülékeknek a karcolásokkal és a kisebb sérülésekkel szemben. A kínálatunkban található minőséges, csukható tablet tokok TPU szilikon belsőből és műbőr külső részből állnak. A szilikon belső előnye, hogy védi, valamint szorosan körülöleli és biztonságosan tartja a táblagépet. A test teljeskörű védelme mellett a csukható tok a képernyőt is óvja a karcolásokkal, horzsolásokkal szemben. A tokok tisztán tartása rendkívül egyszerű, hiszen elég őket áttörölni, vagy langyos vízzel leöblíteni. Az elegáns, szerény megoldásokat kedvelő vásárlók válogathatnak a szofisztikált, egyszínű tokok közül. A nyomtatott minták rajongói számára lenyomatok hatalmas választékával készültünk, melyek között pasztellos színek és élénk változatok is találhatók. A minták tárháza rengeteg mindent felölel – állatokat, rovarokat, gyümölcsöket, trópusi növényeket, idézeteket, motivációs vagy vicces szövegeket, vektorrajzokat, textúrákat – készülj fel arra, hogy órákon át is képes leszel böngészni a minták között. Azok, akik a személyre szabott tokokat kedvelik, akár saját lenyomattal is elláthatják a táblagép tokot. A lenyomat minőséges, hosszú élettartamú és ellenálló. A táblagépekre páncélozott, megerősített tokokkal is készültünk.

Táblagép tokok minden modellre

Az etuo.hu-nál arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb telefon- és táblagép modellre megfelelő tokokat tudjunk biztosítani, hiszen az eszköz védelme rendkívül fontos, attól függetlenül, hogy luxusmárkáról vagy pénztárcabarát termékről, régebbi vagy vadiúj modellről van-e szó. Kínálatunkban – a teljesség igénye nélkül – megtalálhatók a Lenovo Tab, Samsung Galaxy Pad, Apple iPad, Realme Pad, Xiaomi Pad, Huawei MediaPad készülékekre illő tokok, sőt, még a Kindle termékeire is biztosítunk megfelelő tokokat, mint például a Paperwhite. Wallet Book kollekciónk minőségi kidolgozású, csukható tablet tokokat ölel fel, melyek számos színben, különböző nyomtatott mintákkal, vagy akár tervezhető változatokban is elérhetők. A csukható táblagép tokok további előnye, hogy állvánnyá alakíthatók, így a filmezés, videók nézése olyan kényelmes lesz, mint még soha! A kínálatunkban megtalálható tokok az adott táblagép modellre lettek tervezve, így a felhasználó biztos lehet abban, hogy tökéletesen fog illeszkedni a tok a készülékre. A dedikált tokok kifejezetten egy adott modellre vannak gyártva, és nem csak a méret, hanem a nyílások, kivágások, gombok számára kialakított zsebecskék tekintetében is tökéletesen megfelelnek. Amellett, hogy a saját tabletunkat védhetjük velük, a tokok akár ajándékként is nagyszerűen megállják a helyüket, bármilyen alkalomról is legyen szó!