36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

strasszköves tokok

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Trendi csillogó mobiltokok

Gondoltad volna, hogy nem csak a telefonod típusa árulkodik a stílusodról, hanem tokjának általad gondosan megválasztott dizájnja is? Akár egyszínű glitteres, akár ombre csillogású új külsőt álmodsz meg telefonodnak, garantált, hogy az a mindennapjaidat és a hétvégi partik hangulatát egyaránt emelni fogja.

Elegáns csillogás és tökéletes védelem egyetlen tokban ötvözve

A csillogás azonban még nem minden. A szikrázó ragyogású glitteres szilikon telefontokok képesek megvédeni a telefonodat még akkor is, ha egy bulin elszabadulna a hangulat. Legyen szó leejtésről, odakoccanásról, egy ilyen csillámos, egyedi szilikon tok helyetted is óvja készülékedet az ütődésektől. Az erős szilikon réteg nem fedi el a telefon egyedi jellemzőit, szabadon hagyja a portok, csatlakozók helyét és nem akadályozza a gombok használatát. Miközben az új telefontokod színpompás glitter ragyogással vonzza magára a tekinteteket, a szilikon borítás védi is a készülékedet a külső behatásoktól.

A glitteres ragyogás elérhető oldalra nyíló, könyv-tok kivitelben is

Az oldalra nyíló, könyv vagy más néven mappa tokokat dizájntól és telefontípustól függően patentos, mágneses vagy épp tépőzáras füllel nyithatod és zárhatod. Ez a telefon kijelzőjére hajtható, fényes glitteres, védő tok előlap ráadásul többfunkciós. Az előlap óvja a zsebedben, a táskádban, autód kesztyűtartójában tartott készülékedet a kulcscsomód, a bedobott aprópénzek, és egyéb fémek okozta hajszálkarcolásoktól, használati kopásoktól. Ugyanakkor könnyen kitámaszthatod vele a telefonodat is utazás közben, amennyiben kényelmesen, hátra dőlve szeretnél filmet nézni.

Folyékony glitteres szilikon hátlap: a hosszú élettartamú elegancia

A telefonod egyedi méretének és típusának megfelelően választható, dupla rétegű, „folyékony” csillámporos szilikon tok nem csak szép, de biztonságos is, mivel a megerősített szilikon fal a benne található folyadékot légmentesen lezárva tartja. Ez a szilikon ház a műanyag alapú tokokkal szemben mindig tökéletesen illeszkedik a készülékedre, a használat során sem nyúlik meg, nem deformálódik el. Miközben a telefontok állandó használatával hosszú távon is garantáltan megőrizheted telefonodat a használatból eredő sérülésektől, a szilikonba zárt glittert és csillámokat tartalmazó folyadék fiatalos és egyedi esztétikai megjelenést kölcsönöz okostelefonodnak.