Tokok sportoláshoz

Szűrők Collapse
Az ügy típusa 1
×
A készülék mérete 5
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Sport telefontokok széleskörű kínálata

Az okostelefonok ma már azon kívül, hogy kommunikációs eszközök, számos más funkciót is kínálnak – applikáció pedig szinte mindenre létezik, amit csak el tudunk képzelni. Sokan arra használják a telefont, hogy motiválják magukat bizonyos eredmények elérésére – applikációkkal mérik, mennyi vizet isznak meg naponta, és a sportteljesítményüket is a telefonon követik. Az okostelefon ma már elektronikus személyi edzőként is képes funkcionálni. A számos elérhető, sporttal kapcsolatos alkalmazásnak köszönhetően a mobil eszközök napjainkban már a sportolók nélkülözhetetlen társává váltak. Az alkalmazások zenét biztosítanak az edzéshez, méréseket végeznek és javítják a teljesítményt azzal, hogy motiválják és ösztönzik a sportolót.

Ezek a sporttokok lehetővé teszik az okostelefon biztonságos tárolását

A problémát csak az okozza, hogy a telefont sportolás közben nem könnyű elhelyezni. Sok sportruházatnak nincs zsebe, de ha van is, nem kifejezetten jó ötlet mozgás közben zsebben tartani a telefont. Futás közben kézben tartani a telefont szintén nem túl praktikus, hiszen könnyen elejthetjük a készüléket. A problémára kiváló megoldást nyújtanak a sport telefontokok. Kínálatunkban számos megbízható, sportolás közben is alkalmazható telefontokot gyűjtöttünk össze. Ezek a sporttokok lehetővé teszik az okostelefon biztonságos tárolását és teljes kényelmet biztosítanak az aktív felhasználók számára. Webáruházunkban a sportolók számos telefontok közül válogathatnak: övtáskák, karra erősíthető tokok futáshoz, vízálló tokok és kerékpárra szerelhető telefontartók állnak az aktív életvitelt folytató vásárlók rendelkezésére.

Praktikus, sportos mobiltokok

A sportoláshoz tervezett telefontokok lehetővé teszik a telefon biztonságos tárolását edzés közben – otthon, a szabadban, az edzőteremben, sőt, még evezős sportok közben is alkalmazhatjuk őket. Kínálatunkban kizárólag olyan termékek találhatók, melyek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A sporttokok lágy anyaggal vannak kitöltve, mely megakadályozza a telefon mozgását a tokban és az ütések ellen is védelmet nyújt. A tokok úgy vannak kialakítva, hogy a készülék minden funkcióját használni tudjuk. A speciális, átlátszó fóliából készült ablak lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük a kijelzőn az alkalmazás által rögzített időt, az elégetett kalóriák számát, vagy bármi mást. A tokokon a fülhallgatók számára kialakított nyílás is található.